Makanan yang tak baik utk kesihatan.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments



Hari ni lunch lambat sebab agak busy...mampu makan maggi je hari ni..hahaha...mmg sangat tak elok...awak dah la tgh demam...aiseh!

Jiwa pun turut sama demam...Sorry la entry hari ni mmg pelik sikit...Masih cuba sedaya updaye nak sedapkan hati...nak lupakan sendu yg ada...

You Might Also Like

29 comments:

  1. Assalamualaikum.... tapi sedap juga kn makan maggi...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. semoga cepat sembuh ya.. alahaii kimchi.. terliur sheila ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...insyaAllah...thanks atas doanya :)

      Delete
  3. hamboi hamboi... ringannya makanan ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ringan je mama...angkat guna jari pun boleh..hahaha...

      Delete
  4. Wahhh Maggie kimchi. Hari tu baru nmpk kak lieya post. Nampak cm sedap je. Sekali sekala makan apa salahnya kan, busy. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sedap! Mazni dah pernah try makan..??

      Delete
  5. hope sally cepat sembuh
    yumida sesekala layan mee sedap gak..hihi
    especially bila ada yg temankan mkn
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Yumida...okay, nnt kalau sempat sally join ye :)

      Delete
  6. sally tak ada menu lain ke selain maggi??? jemulah mak mertua macam ni... ahakss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat office nak masak camne kak oii..hahaha :D

      Delete
  7. Moga cepat sembuh ya.. Sedapppp tu kimchi! ;D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Maggi kimchi tu ke kimchi yg sebenar? Kalau sally dua-dua sedap :)

      Delete
    2. Dua-dua Abe Eraz tak pernah try...

      Delete
  9. Kimchi ramyeon. nak lagi best try shin ramyeon Sally..sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally suka yg jenama ni..hehehe...nnt sally try ye

      Delete
  10. dah tahu x baik, makan jugak.. haish.. hehe

    ReplyDelete
  11. sekali sekala blh la makan magi ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally ni sebab lmbt lunch tadi..tu yg mkn asha :)

      Delete
  12. semoga sally cepat sembuh dari demam tu.. wafer cube tu akak pun suka juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak...InsyaAllah...sedap ek kak..? sally baru first time rasa...

      Delete
  13. zara pon kalo dah bosan ngan mknn, mmg mggi juga yg zara cari. siap ada stok lagi kat meja ofiss ni ntuk mggi.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sama la kita..gimme five Zara! :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!