Ketara sangat ek..?

2:53:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Entry penuh sila ke SINI

Actually dari semalam lagi sally nak tulis pasal ni..tapi lupa...hahaha...persoalan...hahaha...sally rasa mesti korang semua akan jawab ketara kan...sebab sally sendiri rasa benda tu ketara...

Msred atau kak Iza...Sally pernah jugak review dia sebagai follower sally yang ke #1312..hihi...tak sangka sally dia jugak peminat kumpulan CNBLUE...mungkin la tidak segila dan sefanatik sally yang minat ni kan...tapi actually seronok sebab kita ada geng nak cerita...kalau tak selalu sally cerita dengan Iera je...

Actually bukan la sally boleh teka gambar Yonghwa tu...sebenarnya sally ada gambar dia yang tu...pasal tu sally tau gambar tu sebenarnya Yonghwa...idok la dari mata sally boleh kenal...kadang-kadang Yonghwa datang dlm mimpi pun sally tak kenal..eh?

Hehehe...I'm not obsessing, I just love him.

^_^

#throwback : Blue Moon World Tour In Malaysia (24th August 2013)

You Might Also Like

28 comments:

  1. Replies
    1. artis kpop..hihihi...sepesen la mukanya :D

      Delete
  2. amboi sally ehehe..ok la kongsi minat yg sama :)

    ReplyDelete
  3. CNBLUE is the best :) suka sngt tngk yong hwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? hahahaha...akak bukan suka dah...tangkap cintan dah dgn Yonghwa :)

      Delete
  4. tak ketara langsung pon , cuma terserlah ja. hikhik

    ReplyDelete
  5. amboi untunglah dpr kongsi minat yang sama ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...? mmg best sbb takde la meroyan sorang nnt :P

      Delete
  6. ecece...sally.. korang kpop, akak tpop (thai) bole? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...boleh kak...kurang sorang competitor sally :P

      Delete
  7. i know that you are not obsessing you are just obsess saying that i'm a bully...muahahahaha... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're a bully! hahaha...I'll tell ash later on...watch out!

      Delete
  8. hah... takyah ngaku pon org tahu... hik hik... walaupun dia tak berapa hensem...bila dia pegang gitar, pengsan...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak! baik punya perli...hahahaha...hikhik.. :P

      Delete
  9. Relax je.. Saya pun peminat Yong hwa..

    ReplyDelete
  10. ahaha kak sally dengan yonghwa dia. nad dengan donghae weee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersama-sama la kita meroyan ye..hikhik

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!