Ke Korea Ke Tekak Kita..?

10:29:00 AM Sally Samsaiman 32 Comments

Begitu haaa tajuk dia..hahahaha...


Hehehe...ni mi segera yang mama beli masa kat Bandung...kat Bandung ni macam-macam jenis makanan ada...antara nak atau tak nak beli je...mi segera ni keluaran Indo Mie...antara jenama makanan segera yang popular di Indonesia selain daripada Mee Sedaap tu haaa...

Mama ni jenis nampak perkataan Korea je terus excited..hahaha...pasal tu la gagah dia beli mi segera daripada Bandung bawak balik Malaysia...

hihihi..mama..mama...ish ish..

^_^

You Might Also Like

32 comments:

  1. ehem2. dah masak tu. sila post ke plaza rah sikit. haha :D

    ReplyDelete
  2. boleh lah... asal ada nama korea kannnn
    sedap ke rasanya? Yb tak pernah rasa lagi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la kak YB..mama kata tak sedap..sally tak cuba pun :)

      Delete
  3. nampak sedap je. kat malaysia ade jual tk mee ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. indah khabor dari rasa...begitu la...rasanya takde la mazni :)

      Delete
  4. ish ish bestnya mama kak sally hihihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau tak best! hahaha...mama pulak kan :D

      Delete
  5. ow.. ala korea..haha...
    la, mee sedap tu indon ke? baru tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ye la trah..ala korea...
      yup...asalnya daripada indonesia :)

      Delete
  6. Replies
    1. tak boleh nak describe...sbb mama kata tak sedap..hahaha

      Delete
  7. wah baru tau jenama ni..
    slalu kalau indon pnya brand..just tahu mee sdap ..tq sharing sally :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..nanti boleh la cuba cari sobri :)

      Delete
  8. Bulgogi tuu... hehe :D
    ala-ala Korea :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala-ala korea..tapi langsung tak sedap mama kata :P

      Delete
  9. Replies
    1. sedap kan..? hihihi...original punya bulgogi je sedap..instant tidak!

      Delete
  10. dia tahu anaknya peminat korea kan :)..untung ada mama yg memahami anaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tapi sebenarnya mama beli utk dia je..hahaha :D

      Delete
  11. Amboii ! Mama tahu anak dia fanatic korea , haa amek sampai mi segera bulgogi pun die belikan. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tapi sebenarnya mama beli utk dia je..bukan utk sally..hahaha :D

      Delete
  12. weeeeeeee.. :) salute la mama excited sama mcm sally ja la kan . best mcm ni

    ReplyDelete
  13. ingat kat sally ni.. tu laa beli mee segera ala korea .. hehehe. asal ada korea, teringt sally.. alololoo.. sweet ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tapi sebenarnya mama beli utk dia..bukan utk sally..hahaha :D

      Delete
  14. Replies
    1. semestinya tak kak! bak kata mama la...sally tak cuba pun..hihi

      Delete
  15. wahhh dah masak ? apa rasanya ? sedap ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya tak acik! bak kata mama la...sally tak cuba pun..hihi...seriau nak cuba..bagi mama je sawan sensorang :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!