I'm not in the good condition.

8:50:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Well, sally rasa rata-rata orang tau yang sally akan bercuti...nak kena naik flight...tapi apa yang merisaukan sally ialah keadaan sally yang masih belum sihat since 2 minggu lepas...batuk...demam tak kira waktu dan selsema yang kejap ada kejap takde...

Semua mesti dah tau yang sebenarnya kalau kita demam atau tak sihat, kita boleh dilarang daripada menaiki kapal terbang...sally aware dengan perkara ni...dan sedikit sebanyak sally risau dengan keadaan sally pada masa ni....

Honey Lemon.
For past few weeks...sally minum ni setiap hari...Honey Lemon...dah tau la campuran apa dengan apa kan...ianya campuran perahan jus lemon dan juga madu asli....so far sally amalkan ni okay la...batuk lelah dah berkurang...tapi bila pergi kerja, duduk bawah air cond...batuk jadi balik...lagipun cuaca sekarang yang panas terlampau sikit sebanyak membuat keadaan sally makin la teruk...

Sally dah cuba minum air sebanyak dan sekerap yang mungkin...tapi macam takde perubahan...risaunya sally kalau masa nak naik kapal terbang sally masih sakit...

Depressed.

You Might Also Like

12 comments:

  1. Dont get too depressed kak sally :)
    Hm, sama lah. Baru nak baik masuk air cond, bila nak baik panas melampau gila pulak ya allah T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am depressed...how you can hoping me not to be depressed..?

      Delete
  2. Kak sally nak honey lemon tu sikit?? Hik

    ReplyDelete
  3. semoga cpt baik yea sally. ...

    ReplyDelete
  4. get well soon. smga Allah permudahkn perjlanan sally. tak syok kan jln2 oversea time x sihat

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!