I need a vacation.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


Hehehe...bila tgh cuti semester ni...rasa nak kena bercuti jugak...hehe...serius penat la...bekerja sambil belajar ni...sampai takde masa untuk diri sendiri...mau tak nya...Isnin sampai Sabtu kerja, hari Ahad pergi kelas for the whole day...then sambung balik rutin Isnin sampai Sabtu....

hehehe...I'm counting days to fly away..hopefully !

p/s : tapi serius best kalau dapat picnic macam gambar atas kan..? ^_^

You Might Also Like

22 comments:

  1. Kadang2 kita perlu cari masa untuk menenagkan diri.. Gua pun nak bercutiii.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul!! Hehehe..selamat bercuti jugak ye!! ;)

      Delete
  2. Me too .. Nak bercuti . Apa-apa pun , wish you all the best kak Sally .. Study and kerja elok2 tau akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same here..huhu..you too my dear...belajar rajin-rajin ye...

      Delete
  3. Bestnya akak. Selamat melancong ye! Nanti sharelah experience tu Kat blog tau ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..InsyaAllah dear..kalau berkesempatan... :)

      Delete
  4. siap ade banyak bantal lagi, sure best picnic cenggitu :D Fifi pon tengah tunggu cuti ni :)

    ReplyDelete
  5. Me too, i need rest, vacay and cuti to remember.
    Cewah hahahaha.
    Uiiiii bestnyaaaa picnic aaaa dah bertahun gila dah tak picnic haih.
    Mesti lah best kak sally *tepuk bahu kak sally* lagi lagi dengan YH awak eheheheheheh :D <3333333333333 *angkat kening* hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same here...hehehe..Ouh! Hopefully one day..!!

      Delete
  6. seronoknya pergi bercuti. happy holiday dear

    ReplyDelete
  7. nak ke mana la tu agak2 nyer.. kerja dan belajar memang penat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemana ek...? kemana agaknya ye..? hehehe... penat utk masa depan!

      Delete
  8. oh kalau hana jd kak sally. mesti dah rebah ! tp kak sally awesome. boleh buat dua kerja dalam satu masa dan akan dapat benefit yang awesome :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua atas usaha jugak hana...kalau nak hidup senang kena usah utk jadi senang kan :)

      Delete
  9. Replies
    1. betul tu sally...dapat release tension...boleh bukak minda :)

      Delete
  10. ebelibadi need vacation.... kalau mak budak bila la dpt vacation?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...omak budak vacation dia bila budak tido jela! hahaha ^_^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!