Happy Strawberry in MNM office.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments



Begitu sekali statement dia..hahaha...
Kisahnya bila kelmarin, office manager sally yang baru balik daripada bercuti di Cameron Highland...
ole-olenya...mestilah strawberry kan...mmg puas kot makan..even dah tak berapa nak fresh kan...janji sedap..hilang kempunan!

Yang kak Aiman, siap buat teh O strawberry lagi...fresh kot! duduk bawah aircond..pasang 16 darjah celcius..feeling la duduk kat Cameron Highland...dah lama tak berjalan dalam negara sendiri...rasa nak berjalan pulak dalam negara...asyik g melawat negara org je kan...huhu...

You Might Also Like

12 comments:

  1. weee. best sungguh kalao ada staff se opis yang pergi jalan mana2 kan. mesti buah tgn yg di nantiii.. Lama x makan stoberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...mmg pun kak...sedap lagi kalau free :)

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Sally....leh pos gi sabah ker...teringin jgk ni nak makan buah strawberry...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigooo! jauh sangat nak pos kak oii...hahahaha

      Delete
  3. waa baru bln lpas pgi cameron stlh 4 thun ajk suami pegi...hehehehe...lagi kesian kan..haha

    ReplyDelete
  4. akak tak berapa suka makan strawberry.. tapi kalau buat teh strawberry tu sedap juga sally.. :D

    ReplyDelete
  5. nom nom...dapnye... jom gi kameren...

    ReplyDelete
  6. amboi... sally.... sedapnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...memang superb la kak oiii! :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!