Gigi.

2:00:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Pernah tak...? Bila makan popcorn...ada something yang terlekat dekat gigi.. I mean dia punya popcorn kernel tu...mesti rasa annoying kan..??
Sally pun sama je...kadang dah macam apa dah sebab cuba nak keluarkan kernel tu pakai lidah...sampai tahap rasa nak biar je dia duduk situ...tapi rasa tak selesa....

Hahahaha...ada satu tahap sally pandai sikit...beli listerine...terus kumur-kumur dan walaaa! hilang!! hahahaha...padan muka kau kernel..

Mesti korang terfikir, dah kenapa pulak sally bercerita pasal gigi kan...?

Sebenarnya sally dah 3 hari sally sakit gigi..bukan sebab kernel..tapi rasa mgkn sebab akar...masa check gigi tak nampak pun lubang...jadi doc kata mungkin sebab gusi panas sebab cuaca atau mmg sebab akar...so, kalau sakit kena datang lagi ke klinik la jawabnya...

I hate dentist.

You Might Also Like

21 comments:

  1. yupppp pernahhh.. :) memang terseksa

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum sally, heee kalau tersekat pape kat gigi, on the spot sheila korek. rasa tak selesa sangat kot Y____Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..hihihi...tapi kadang tu ada kat kawasan awam..segan

      Delete
  3. oii..sakit tau sakit gg nie...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oii..tau cik nor...sally tgh merasainya -_-'

      Delete
  4. akak pun tak suka dentist...aiyookkk sally tak tau, dentist nak grind gigi sally...muahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bunyi seram sangat kak oiii..hahahah :D

      Delete
  5. tak suka makan popcorn buat sakit gigi ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sally makan masa g tgk wayang je lya..lain tak.. :P

      Delete
  6. Kalau tergigit kernel popcorn tu rasa menyesal je makan benda tu. Sakit sangat2.

    ReplyDelete
  7. urgghhh paling tak selesa la bila ada je yang sangkut kat gigi..
    selagi tak keluar benda yang sangkut tu selagi tu la hati tak senang.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dengan sally...tak dapat hidup tenang :D

      Delete
  8. Yes T_T sakit nya hati dan gigi bila something sangkut ughh.
    yes. Haritu popcorn ughhh T_T

    Damn hahahah
    kak sally, jgn lupa check ok. <333
    dont hate dentist kesian tau diorang hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. same here!

      I hate them for a reason..hahaha :D

      Delete
  9. semoga cepat sembuh sakit gigi sally tu..

    ReplyDelete
  10. Mmg ada tsangkut tu if mkn mknn kenyal2.. hehe.. cpt2 cr pcungkil gigi.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi-lagi kalau makan daging kan..? ish ish! :)

      Delete
  11. samalah dengan kak mia... takut nak jumpa doktor gigi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!