Ephyra pada hari yang ke 23.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Diam tak diam sally dah 23 hari menggunakan Ephyra..dah menghampiri #30dayschallenge sally dalam menggunakan Ephyra....dalam tempoh ni..sally dapat rasa yang sally mmg sangat bertenaga dan juga kulit muka makin cerah...

Tapi yang menjadi masalah sally ialah sally punya parut jerawat...sbb bila dah cerah, parut tu makin nampak laa...hahahah...so, sally masih kena consume ephyra...sebab sally mmg rasa sesuai dengan badan...hihihi... have a great day ahead!

Without filter ye..Nampak lagi parut jerawat -_-

You Might Also Like

17 comments:

  1. Assalamualaikum sally, bestnya dah guna ephyra.. semoga berkesan kepada awak dengan izin Allah... sheila pun dah order dengan member, bulan depan baru boleh cuba minum (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..hehehe..selamat mencuba!! Mesti puas hati :)

      Delete
  2. ada gambar before and after tak cik Sally?

    ReplyDelete
  3. Salam...ephyra mmg terbaik..kita dah masuk kotak kedua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..Hehehehe...Bagus!! Teruskan usaha..hehehe

      Delete
  4. gojes sally.... ;) kak mia sedang consume kotak yg ke 6... hihihi

    ReplyDelete
  5. memang ngam dgn sally amalkan ephyra

    ReplyDelete
  6. korang nie bertanding ke apa sally?

    ReplyDelete
  7. untungnya..bestkan ephyra ni..diya try yg trial pack tu pun dah nmpk kesan

    ReplyDelete
  8. puas hati kan. dulu culik paket ephyra mak tapi skrg ni kena tunggu gaji lah kalau nak. hahaha

    ReplyDelete
  9. Koho comey la Sally lepah ni.. Nok lawan Zara ke? Hehe..

    #OhMyKlate

    ReplyDelete
  10. <333333333333333333333 comel T_T
    cant wait to c yaaa hehehehehe

    ReplyDelete
  11. ala la la la, semakin berseri2 adik akak ni... akak masih juga consume...

    ReplyDelete
  12. akk beli yg trial je. br guna 2 kotak.

    ReplyDelete
  13. Dh cam memey dh flawles nye ^___^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!