Dah print Boarding Pass.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Tadaaaa!
Alhamdulillah...semalam dah selesai print boarding pass untuk travel nanti...fuhhh...excited gila kan...print sehabis awal...yela...dah alang-alang ada masa sikit semalam...terus uruskan...sebab banyak lagi kerja nak kena settle sebelum bercuti ni...kang kalau tinggal je mau kena bebel dengan boss nanti...


Sally ingat nak buat segmen la sempena percutian sally ni...yela...saja nak bagi souvenirs kenang-kenangan...yay or nay..? Kalau ramai yg nak baru sally buat laa...hikhik

^_^

You Might Also Like

21 comments:

  1. Assalamualaikum sally, wahh bestnya! semoga happy travel tu. nak souvenier! hehehe amik gambar banyak-banyak tauuu. jaga diri baik-baik (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak Sheila...hikhik...aduh! kalau semua mintak souvenirs...hbs la sally :P

      Delete
  2. buatla sally msti ramai org join

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Asha...nnt sally tengok kalau sempat :D

      Delete
  3. kalau tak masuk segmen tak ader souvenirlah untuk ash??? alaaa... ash majuk ngan aunty sally...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk ash ada..utk akak...takde! hahahahahaha :D

      Delete
    2. amboiii kemain lagi dia, orang hati mak mentua la kena jaga... wakakaka....

      Delete
  4. Wahhh sakan kak sally bercuti yee. kalau akak rasa nak buat segmen tu boleh je kak, saya setuju. HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik...ohh ada hadiah baru setuju ye chaca..hahaha :D

      Delete
  5. Replies
    1. akak tulis apa..? tak dapat baca laaa...apa? apa..? :P

      Delete
  6. Replies
    1. aduh! kalau semua mintak souvenirs...hbs la sally :P

      Delete
  7. happy holiday sally!!! have fun k :D
    kalau sally buat segmen, insyaAllah akan join jika berkesempatan :)

    ReplyDelete
  8. sallyy .. hope ada laa segmen ! hohoho.. zara nak join if jadik segmen tuuu..

    ReplyDelete
  9. selamat pergi dan selamat pulang... >_< enjoy yer..

    ReplyDelete
  10. Esok kan??? tibalah masanya.. Kenang daku dalam doamu.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!