CNBLUE in Running Man Ep 186!

9:14:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments


Sape yang tak tau pasal Running Man...salah satu rancangan realiti yang popular kat Korea...ramai yang minat sebab aksi dorang yang bersahaja...lagipun selalu mesti ada antara artis-artis Korea kegemaran korang jadi dia punya guest untuk episod-episod tertentu kan...?

Seperti mana yang korang tau...kalau yang ikut rancangan Running Man ni daripada awal...mesti tau yang Yonghwa antara artis yang paling banyak join dalam Running Man...lebih daripada ahli kumpualan CNBLUE yang lain...macam Jong Hyun pernah 2-3 kali tapi Jung Shin & Min Hyuk tak pernah!

berita baik utk semua peminat CNBLUE! (errr...mungkin sally sorang je kan..?) semua ahli CNBLUE akan menjadi guest dalam Running Man episod 186 yang bakal ditayangkan pada 23rd February! Penggambaran yang dijalankan pada hari ni dan ada beberapa keping gambar yang tersebar meluas di internet pada hari ni...



Hehehe...tak sabar rasanya nak tunggu episod ni...actually last episod yang sally tengok episod 179..macam dah banyak yang tertinggal...malas nak download sebenarnya....nak tengok online pulak takde masa..takkan nak tengok kat office pulak kan..?? Hihihihi...sama-sama la kita nantikan ye...

Credits : Picture belongs to the owner itself not me.

You Might Also Like

28 comments:

  1. waa CNBlue!! sukalah kak sally kan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat suka je..gembira! hahaha :D

      Delete
  2. Hihihihi 186??!?!? Ok ok confirm ni eh?
    Qila nak tengok gakkkk :D
    Lama dah tak tengok future husband kak sally ni hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes! confirm!! hahaha...
      sila la tengok..sila sila :)

      Delete
  3. wah best nya!xsabar nk tgok!kita minat yong hwa ^_^

    ReplyDelete
  4. Wah. Mesti senyum sorang2 ni Sis Sally tngok episode ni kan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...xde la sampai macam tu kot tiey :)

      Delete
  5. Replies
    1. selamat menonton ye cik sally yatiey! :)

      Delete
  6. yeahh dorang menang kot..hehehehe... dlm lappy ni ada runningman part yongwa ada je,..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tau Zara..? baca kat mana dorang menang...?? hihihi...sally simpan semua :)

      Delete
    2. ada pic yg dipost kt fb... tgok gambar tu mcm dorang yg menang asenyer..hehehe

      Delete
    3. like seriously..?? hahaha! hopefully biar dorang menang laaaa!! hikhik :D

      Delete
    4. si yonghwa tu kan slalu menang kalo dia ade...hehehhe

      Delete
    5. Hahaha..tu dah semestinya..kalau tak..Takkan la org panggil dia "ace" kan..hihi

      Delete
  7. Replies
    1. Yong Yong! hehehe...selamat menonton!! :)

      Delete
  8. fuyoooo.. hahaha minat running man tp diorang punye guest tk minat sgt.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jgn la gitu...kesian dorang...datang sekali sekala je :)

      Delete
  9. SAH..orang tu tak sabar nak tengokkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape anim..? sape..? sape yang tak sabar nak tgk..?? hahahhaa :D

      Delete
  10. bunda baru tengok sekali..tak ikuti sangat...kalu anak bunda..terkekeh2 sorang2 tengok kat laptop..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally pun tgk bila tgh stress je bunda :)

      Delete
  11. memang ramai yang sukakan running man nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab dia kelakar kak..hikhik...kalau stress pun boleh gelak wooo~ :D

      Delete
  12. Eraz tak pernah tengok Running Man walaupun siaran tu ada.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish ish...abang sangat tak seronok! hahaha..chop! tapi sebab ada Zara...sally RM pun tak pandang :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!