CNBLUE 5th Mini Album [Medley]

12:55:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Cik Sally...kalau tak cerita pasal boyfriend dia berempat ni...mungkin agak pelik...wehh...serius dah lama kot tak cerita pasal dorang...ada nak dekat 5 hari...hahahaha....Sally ada update beberapa kali pasal album terbaru CNBLUE...which is tajuk album tu "Can't Stop" yang juga merupakan single dalam tu...


Boleh baca kat SINI, SINI dan SINI...hehehe...tengok perkataan "SINI" pun dah nampak banyak kali update kan..hahahaha....banyak cakap pun korang bukan nak ambik tau kan...hihi..meh tengok medley lagu-lagu yg ada dalam album ni...


Seriously sally suka gila chorus lagu "Can't stop" tu...bukan sebab Yonghwa yang tulis..sebab music dia macam best...so, kak Iza...Dah sedia nak download lagu dalam album ni..?? hahahha...

^_^

p/s : errr...sesape yang takde idea nak bg sally hadiah apa...boleh la letakkan album ni dalam list korang..hahahaha

You Might Also Like

16 comments:

  1. amboi...5 hari..lama tu..kalau dah minat kan...comel la dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...lama kan lima hari tu..? ihik :P

      Delete
  2. Hahah I wish to hear it, but im in library at the moment xD
    So maybe later

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...you better not! just listen after you get out from there ... :P

      Delete
  3. kita suka gak lagu ni
    Ika datang singgah

    Jom join giveaway ika,
    Like, FOllow , Komen, dan menang
    1 lipbalm berbentuk cupcake yg comel jom tgk gambar kalau x percaya. sure jatuh hati :D
    http://notamanjaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hoho.... nanti gitau akk kat mana nak donlod k... akk ko ni lembab sket pasal ni... org dah berkurun donlod akk baru nak carik... swoh bf sally concert kat sini sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sally rasa 2 tahun lagi baru ada tour kot kak...

      Delete
  5. Wow! Konsep jam with title of Can't Stop looks so matching lah!

    ReplyDelete
  6. Oh, Yong Hwa comellllllllllllllllnya ;D hee

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. indeed SD...you should try listen to the whole album :P

      Delete
  8. sally dan cnblue memang tak dapat dipisahkan.. hehe.. link pertama tu tak dapat dibuka la sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? nampak sangat...hahaha...eh, yeke kak..? nnt sally check balik ye :')

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!