Monday, February 3, 2014

Chinese New Year yang lepas~

Jumaat lepas, sally teman mama dengan akak ke rumah uncle...hehehe...nak celebrate tu takde la...tapi sebab abang-abang mama still not converting kan....so, setiap kali perayaan masih jugak kami g beraya rumah uncle...

Abaikan muka berparut tu! ish!


Hehehe...yang ni hasil tangkapan kat rumah uncle...mama malas nak g rumah adik-beradik nenek dekat Sungai Buloh...kalau tak...lagi banyak tangkapan sally...bak kata kakak, tahun ni dah la tahun terakhir dia dapat angpow...sebab tahun depan dia pulak dah start kena bg angpow! hehehe....

Alhamdulillah :)

16 comments:

  1. tudia. besaqnyaa nilai angpow tuu. hehe

    ReplyDelete
  2. wah.. dapat angpow lg ? thniah sally !!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! chinese kan selagi belum kawen akan dapat...hahaha

      Delete
  3. wahhh syoknye dapat angpow hehe

    ReplyDelete
  4. wahh untungknya sally :)..rezki

    ReplyDelete
  5. Witwieww! Dpt jugak. Rugi tak pergi tempat lain.. Hahakk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Vee..? mama akak la tak nak g...dia malas... :P

      Delete
  6. bestnya orang tu dapat angpow..ni yang nak pow kawan kita ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!