Chinese New Year yang lepas~

12:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Jumaat lepas, sally teman mama dengan akak ke rumah uncle...hehehe...nak celebrate tu takde la...tapi sebab abang-abang mama still not converting kan....so, setiap kali perayaan masih jugak kami g beraya rumah uncle...

Abaikan muka berparut tu! ish!


Hehehe...yang ni hasil tangkapan kat rumah uncle...mama malas nak g rumah adik-beradik nenek dekat Sungai Buloh...kalau tak...lagi banyak tangkapan sally...bak kata kakak, tahun ni dah la tahun terakhir dia dapat angpow...sebab tahun depan dia pulak dah start kena bg angpow! hehehe....

Alhamdulillah :)

You Might Also Like

16 comments:

  1. tudia. besaqnyaa nilai angpow tuu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tak sebesar yang incik boss bagi! :D

      Delete
  2. wah.. dapat angpow lg ? thniah sally !!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! chinese kan selagi belum kawen akan dapat...hahaha

      Delete
  3. wahhh syoknye dapat angpow hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki sally anamizu :)

      Delete
  4. wahh untungknya sally :)..rezki

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki sally asha... hehehe :)

      Delete
  5. Witwieww! Dpt jugak. Rugi tak pergi tempat lain.. Hahakk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Vee..? mama akak la tak nak g...dia malas... :P

      Delete
  6. bestnya orang tu dapat angpow..ni yang nak pow kawan kita ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!