Buat passport pun letih.

1:23:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Bila la nak sampai turn sally ni..sadis woiii..

You Might Also Like

19 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Sally...kmarin Diana pun dari pejabat Imigresen Sandakan..urus pp Indonesia untuk pekerja kat tmpat Diana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak diana..huhu...ouh...sally punya workers semua bos yg settle..hahaha

      Delete
  2. shad buat passport hari tu pun memang tunggu lama giler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe shad! sadis betul....hbs masa kat sana je :(

      Delete
  3. Assalamualaikum.... letih tunggu ya... sabar ja lh...

    ReplyDelete
  4. wahh kak sally buat passport nak melancong ke mana ni? :D

    ReplyDelete
  5. wahh nak pergi mana tu ?

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...nak kemana ek...hmmm...rahsia! :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!