Saturday, February 8, 2014

19 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Sally...kmarin Diana pun dari pejabat Imigresen Sandakan..urus pp Indonesia untuk pekerja kat tmpat Diana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak diana..huhu...ouh...sally punya workers semua bos yg settle..hahaha

      Delete
  2. shad buat passport hari tu pun memang tunggu lama giler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe shad! sadis betul....hbs masa kat sana je :(

      Delete
  3. Assalamualaikum.... letih tunggu ya... sabar ja lh...

    ReplyDelete
  4. wahh kak sally buat passport nak melancong ke mana ni? :D

    ReplyDelete
  5. wahh nak pergi mana tu ?

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...nak kemana ek...hmmm...rahsia! :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!