Berkampung kat UTC Kuala Lumpur.

9:49:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Sejak pagi tadi...sebelum bukak pintu Pejabat Imigresen tu...sally dah beratur dengan kakak & mama...itu pun depan kitorang dah ada 150++ orang...sadis betul...since 8.30am dah sampai...semua urusan habis tadi pukul 6pm....adeh! kurang 2 jam sebelum genap 12 jam kat situ!


Tapi alhamdulillah laa...settle jugak semua aktiviti hari ni...dah macam rumah kedua dah UTC tu haaa...tapi sebab masa makin suntuk...terpaksa la hadapkan juga hari yg memenatkan ni...actually semalam petang dah kesana...tapi system down pulak....mmg sedih gila semalam...tapi nasib baik hari ni semua dah settle!

So guys! I'm ready to fly out~ ^_^

You Might Also Like

19 comments:

  1. seronoknya dpt terbang..nk p maner tuu..

    ReplyDelete
  2. wahhhh.... nak jalan2 ke luar negara la tu....

    ReplyDelete
  3. lama gila kak sally beratur sampai nak dekat 12 jam. camnelah akak boleh tahan ye? ==

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...kalau ikut hati mmg tak tunggu dah...tapi sbb dah masa suntuk...hadapkan jugak :)

      Delete
  4. mesti mrk tu dah dok kat sana kul 7 am tuh ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la kak...hehehe...tapi mmg penat la menunggu -_-'

      Delete
  5. Replies
    1. g mana..? Korea? hahahaha...nak ikut ke..? tak payah laaa :P

      Delete
  6. Pi mana, akak?? Hehee.. Berbaloi la kan tunggu lama2, dapat gak terbang pastu ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm...nak g mana ek...nak g mana ek...hahaha :D

      Delete
  7. wah,g korea ke sally?haaa yg penting jgn lupa ole2 tau,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korea..? tu short list utk tahun ni.. :D

      Delete
  8. Replies
    1. hihihi...mana nak pergi...mana ek... :P

      Delete
  9. hey.............
    jgn tinggal qila :(
    Hihihi takpe, tinggal qila pun takpe lah. Bwk balik diorang dlm guni ya!!!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...lepas ni bolehlah ke korea pulak ye

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!