Berbadminton di tengah malam.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Yang ni kisah lepas balik daripada rumah uncle, malam tu budak-budak kelas sally ajak main badminton pulak...hahaha...dah la malam pulak tu...tapi layankan jela dorang....

lebih kurang pukul 8pm sampai la pukul 10.30pm la main...okay jugak la...even lupa nak stretching terus sakit tangan..hahaha...rasa macam dah lama gila tak main badminton...apatah lagi bersukan...



Ambik gambar pakai handphone Nash, siap ada "fish eye" lagi...hahaha...betul la orang kata...blogger buat apa pun mesti kena ambik gambar kan...hahahaha....


Balik tu g singgah minum air buah pulak...hahaha...pastu makan satay! ye...mmg sangat tak bermotif kan bersukan lepas tu makan satay...hahaha...yang si Syafiq siap makan burger lagi...aduyoi! apa la motif pergi bersukan kalau gini...

apa pun tak boleh! -_-'

You Might Also Like

10 comments:

  1. wah ini betul2 gaya hidup sihat ni...

    ReplyDelete
  2. aktiviti sihat nie.. dah lama jugak rasenye Fiza tak pegang raket...

    ReplyDelete
  3. lamanya kak sally main badminton, sampai pukul 10.30 lak tu. hihi badan cepat sihat bila bersenam lama2 ni :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum... seronoklah dapat bermain badmntn smbil keluarkn peluh...

    ReplyDelete
  5. wahhh ini yang paling bagus ada ruang untuk ativititi gaya sehat

    p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

    ReplyDelete
  6. gaya hidup seimbang la. ada sukan ada makan.. heee.. >.<

    ReplyDelete
  7. Akk muda2 dulu rajin jogging...pas jogging makan roti canai... Cane tu?hheee

    ReplyDelete
  8. best tu main badminton tapi kita tak pandai main..ihihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!