100 Doraemon Secret Gadgets Expo..Hihihi..

11:28:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Berikutan entry teaser yang sally tulis semalam...hehehe...mungkin ada sesetengah yang dah tau yang sally ni gila kan Doraemon...so, disebabkan ada satu expo 100 jenis gadget doraemon di Viva Home, Cheras...Sally pun gagah la pergi semalam....konon-konon macam terpaksa kan..? padahal...excited dia kemain lagi..hahaha....


Tahap excited tu hampir 200%...kesian dayah sally seret dia kesini...yela...cuba bayangkan kalau g sorang...mmg selfie macam orang gila tau dak? kan nampak pathetic kalau gitu..hahaha...


Abaikan kesengalan tahap kritikal atas ni...eh, korang tau tak sebenarnya doraemon ni warna kuning sebelum dia bertukar jadi warna biru? ada kisah disebaliknya...dan camne dia boleh hilang telinga dia semua la...
 
Pintu ke mana sahaja.













Sally malas nak letak caption laa...korang pun suka tengok doraemon tu je pun kan..? hahaha...sally tak upload banyak kat sini...kalau nak tengok lagi g je kat Facebook Sally...sebab sally set public utk album tu...okay...?

Sorry! sally banyak kerja ni...nak kena siapkan kerja sebab flight esok...babai :D

You Might Also Like

19 comments:

  1. Replies
    1. Alahai abg..nama pun expo doraemon..hahaha...

      Delete
    2. Ek? Mana tahu terselit.. Haha..

      Delete
    3. Mcm tak je..hahaha..sbb satu jepun, satu lagi USA... ;)

      Delete
    4. Best jugak kalau Abe Eraz boleh pergi.. Tapi Klate KL, jauh ler..

      Delete
    5. minggu ni datang KL kan...hahahaha...meh sally teman meh...tp abg eraz byr laa :D

      Delete
  2. alalala tomeynyaaa..........doremon 2 eceh3.kak sally pon miut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel gila kan?? Hahaha..terima kasih :)

      Delete
  3. fae pun suka tgk citer doraemon back then ^^

    ReplyDelete
  4. comelnya doraemon mcm best je..kalau ada kat cne nak pegi juga

    ReplyDelete
  5. tomey gilee doremon... best nye dpt g... jeles tgk sally jmpe doremon... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alahai...fara pun pergi la jumpa doraemon :D

      Delete
  6. alololo comelnya gambar sally kat patung tu rasa nak peluk peluk pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel gila kan..? jom g lagi nak tak..?? hahahaha :D

      Delete
  7. nak pegi tapi x tau jalan. x de org la nak bw. klw anak anak tgk mesti suke kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kak! sally pun naik train je...sally pun tak tau jalan..naik kereta parking mahal la kak..

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!