Wordless Wednesday!

12:00:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


wallahu`alam

You Might Also Like

11 comments:

  1. baca satu artikel di FB, umat Islam takut sangat dan lebih percaya kepada holy water berbanding kepada Allah sendiri..hihihi..Tapi memang le, takut kalau jenis-jenis yang boleh buat khayal ni, kan..

    ReplyDelete
  2. astaghfirullahal'azim ;(
    takut nya. Nasibaik qila tak selalu minum air mineral botol tu hehe
    thanks kak sally, senang cerita jgn lupa baca bismillah before minum kan?

    ReplyDelete
  3. hmm ada pulak sumber mengatakan holy water bukan utk diminum bahkan agama krostian sendiri tak minum. juz air utk sembahyang. apa2 pown, wallahualam la kan kak.

    ReplyDelete
  4. erkkk macam2 pula haaa holy water bagaiii.... T_T

    ReplyDelete
  5. Dearest sister, this is not true :( Lepas gambar ni tersebar, Vee ada baca juga ttg kepalsuan berita ni and holy water tak pernah memurtadkan orang Islam. It is written by one of the respected ustaz, I forgot who but bukan UAI lahh. I read it last week. Sedihlah bila benda fake mcm ni spread so fast, dan bila orang buat pembetulan, the news spreads among the house only but not the neighbourhood. Hhmmmm...

    ReplyDelete
  6. Sebab tu sebelum minum air, kita kena baca Bismillah. InshaAllah akan dilindungi dari benda-benda buruk. Kajian saintifik sendiri menjumpai bahawa air yg dibaca ayat-ayat suci akan menghasilkan kepelbagaian bentuk kristal yang cantik & menarik.

    tapi cik Sally, boleh percaya ke artikel ni?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!