Wordless Wednesday!

2:00:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments


 Kimchi Jjigae & Beef Bulgogi

All time favorite... :)

You Might Also Like

28 comments:

  1. Replies
    1. masuk dalam mulut kunyah je asha..hikhik :D

      Delete
  2. Replies
    1. mohon dengki dengan sangat penuh kedengkian :D

      Delete
  3. Kalu ajak shark x tau ler.
    Mmg x reti makan ni.
    Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak shark! makan je pun...
      kunyah-kunyah telan...hahaha :D

      Delete
  4. beef bulgogi tu favourite akak tu sally, nak sikit??? ala ampang tu tak jauh pun....wakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap banyak tak guna kak...hahaha...meh datang dulu! :D

      Delete
  5. kat area mana nie? so jeles. hana mmg nak sangat try makan. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. area rumah kak sally la hana oii...hikhik :D

      Delete
  6. ni tempat yg sally selalu pergi tu ye?

    p/s: insyaAllah weekend ni nak terbang ke sana sebab next week ada interview.. boleh lah minta sally bawa g sini.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup aisya! boleh...

      p/s : nanti pm nombor...tau!!

      Delete
  7. Replies
    1. Wah, nyum..nyum..nyum..bak kata Hajar :)

      Delete
  8. Sedapnya!
    Memang sengaja ea tayang gambar?
    Tak baik tau!

    *ada bunyi cam jeles tak kat situ? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh Gee! camne boleh komen ni....
      sally private gambar ni dr Gee...hahahaha

      :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!