Wedding Day!

5:13:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Kalau ikut hati...malas rasanya nak ke mana-mana hari ni...tapi ibu suka psycho...sakit hati...

"Berat sangat la nak ke kenduri orang, nanti kamu kawen takde orang datang!"

Gila laa dia punya psycho...hahaha...so, kenduri hari ni adalah anak kepada kawan ibu....majlis berlangsung kat Dewan Perdana Felda....masuk-masuk je terus jengah tempat makanan...dah tu nak jengah apa lagi...dah pengantin belum sampai...hihihi...


Ada nasi minyak, bihun singapore, ayah berempah, daging masak hitam, lontong, satay, laksa, sup ayam...kuih muih...perghh...heaven wooo makan dia tadi...sampai rasa dah macam makan buffet kat hotel...hihi...


Pastu, ada persembahan daripada Imam Muda Najdi..hihi...nak amik gambar tapi malas nak bangun...so, zoom jela...tu pun dah set baik punya...tetiba dia tutup mulut...dah tak nampak muka dia wooo....

Nah! yang ni close up muka dia...kot-kot la kalau tak kenal kan...



Tuan blog alami kemalasan berganda nak bergambar...so, dia appoint la ibu dengan best friend dia sebagai penghias blog hari ni...tuan blog kan pemalu -_-'


Door-gift dia kotak comel warna Tiffany green! sumpah cantik kaler ni...dalam ni ada coklat Hershey... ingat nak suruh kakak sally pakai baju tiffany green + pink masa wedding dia nanti...tapi dia kata takde...kena cari kat butik...yang rata-ratanya sewa almost RM1,800++ PER SUIT...so, terkubur impianku...

p/s : Nak suruh sally pakai Tiffany Green..? Maaf! tidak sekali-kali ku menderhaka pada warna biru...I will go for Electric Blue for my wedding yang tak tau bila akan berlangsung! hahahaha :P 

You Might Also Like

16 comments:

  1. Makanan tu sedappppp ;D
    Doorgift pun cantik ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...mmg! sally makan tak berhenti...huhuhu... :)

      Delete
  2. Replies
    1. kan mama kan..? sally suka warna Tiffany green!

      Delete
  3. sedapnyer.. dah lah tengah lapar boleh pulak baca entri sally ni.. hadoi...

    ReplyDelete
  4. yummy....mmg chantek juga kaler tu...tpi rietta pown sama...setia dgn biru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Kita geng biru...hehe..gimme five!

      Delete
  5. chumels je door gift nya... akk pon malas nak gi wedding, tapi ustaz pesan, jemputan org sebaik2nya jgn ditolak... kalau kita pergi ikhlas kerana silaturahim dan nak menziarah, byk ganjarannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally selagi mana dekat sally akan gagahkan kaki pergi...kalau jauh tu yg berfikir 2-3 kali kak :)

      Delete
  6. go2.. CN Blue.. hehe....Fiza peminat pepel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, tetiba masuk CNBLUE...hihi...sally suka jugak purple.. :)

      Delete
  7. parents suka guna ayat tu nak psiko kita kan.. hahaha! terus melompat bersiap nk g kenduri.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe!! Stress rasanya...dah la ingat nak study...tapi g melantak pulak...hehe

      Delete
  8. ika pun tak suka kalau mama psycho pasal tak nak pi wedding ceremony ni....jd serba salah dibuatnya..terus kne pergi..mihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. same here...tapi kadang-kadang tu bagus jugak g jumpa org...at least kenal sedara mara kan :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!