Wahai airmata, berhenti la.

8:31:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments


Al-fatihah...semoga di syurga tempat mu wahai Siti Najwa Atikah...

Tak dapat nak tahan sebak. Bukan niat nak meratapi, tapi ketahuilah Syifa' dah macam sebahagian daripada sally...kesakitan yang dia rasa...sikit sebanyak effect pada sally...arwah pun sally dah anggap macam adik dah....

Mintak tolong jangan pertikai airmata yang sally curahkan...sebab korang takde kat tempat sally sekarang...Mungkin kematian dia takde sebarang effect pada korang...tapi bagi sally, kematian dia macam kehilangan seorang ahli keluarga yang dekat....duka yang Syifa' rasa...

Sebak makin dalam bila hari ni merupakan hari ulangtahun kelahiran mama mereka...Ya Allah...berat dugaan ni....

Semoga tabah wahai sahabat....kekuatanku bersamamu, Syifa'.

14th January 2014

Al-fatihah.

You Might Also Like

29 comments:

  1. Alfatihah... amin ya Rabbal Alamin...

    ReplyDelete
  2. haaa??? apa yang berlaku ni sally???? story kat ikaaaaaaa....

    ReplyDelete
  3. Sis, who is she?? I know about this issue bcos my brother penuntut UNIMAS jugak. Ive heard the news that she was lost about 4 days ago. Menurut org, she "went out" by herself with telekung after maghrib. Then the ustaz came dan bagitau jin yang sembunyikan dia. Today she is found dead. Im surprised you know her! Reply to my cbox, I wanna know.. Huhu. Sedih Vee dengar kes ni bcos dia sepatutnya balik to Semenanjung 3 days ago..

    ReplyDelete
  4. kawan sally keaaa?? Alfatihah. semoga arwah dtempatkan dkalangan org2 y beriman

    ReplyDelete
  5. terkejut,baru lepas tgk fb td..takziah buat family najwa..Allah lebih sayangkan najwa..semoga tabah dengan ujian ini...al-fatihah...

    ReplyDelete
  6. Betul ke sah mayat tu milik adik ni Sally? Sebab baca tadi ada yang kata tak confirm lagi

    ReplyDelete
  7. Harap dpt jumpa kelak.
    Sama2 doa.
    Airmata x mmbawa apa2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jumpa pun shark...masa jumpa dia dah meninggal dunia...
      lain kali baca sampai bawah ye...
      jangan baca kat gambar je :')

      Delete
  8. :'(

    Cik Sally, tabahkan hati.
    Hanya doa yg mampu saya berikan buat arwah.
    Harap keluarga arwah tabah menerima ujian ni.. :'(

    ReplyDelete
  9. takziah yer banyakan sedekah alfatihah

    ReplyDelete
  10. astaghfirullahal'azim :(
    innalillah hi wa inna ilaa hi roo ji'uun ;(((

    ReplyDelete
  11. Al Fatihah & salam takziah buat keluarga mngsa.. semoga tabah juga buat kenalan2 mngsa,,,

    ReplyDelete
  12. Ada baca kat FB tadi.. Al-Fatihah..
    Sabar ye..

    ReplyDelete
  13. al-fatihah......semoga ditempat dalam kalangan org bertakwa

    ReplyDelete
  14. Al Fatihah...sedihnya..tabahkan hati baut kenaln arwah..apa kaitan dengan sally..? hubungan keluarga ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik kepada kawan baik sally Ieda...tapi kami rapat dah macam keluarga :')

      Delete
  15. Al-Fatihah buat arwah..sedihnya.moga keluarganya tabah hadapi dugaan ini

    ReplyDelete
  16. Innalillah..Takziah..Semoga tabah mengharungi dugaan ini, buat Sally dan juga keluarga arwah...

    ReplyDelete
  17. Kuatkan semangat....Sally...akak baru tahu yang Sally ada hubungan...tue pun ada orang komen kat blog akak...

    ReplyDelete
  18. takziah sally.. al-fatihah.. semoga sally tabah..

    ReplyDelete
  19. saba sally..salam takziah utk keluarga arwah

    ReplyDelete
  20. Al-fatihah..

    Salam takziah buat sally dan keluarga kawan sally..

    semoga kalian tabah.. huhu

    ReplyDelete
  21. Al-fatihah.
    Semoga arwah ditempatkan bersama-sama orang yg beriman.. :'(

    ReplyDelete
  22. semoga sentiasa tabah ye sally..berat mata memandang berat lgi bahu yg memikul.. semoga arwah ditempatkan dlm kalangan org yg beriman..niesa yg xmengenali arwah ni pun dah sebak apa lg sally yg rapat kan..semoga diberi kekuatan..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!