This is not so awesome jokes.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Hehehe...mohon korang jangan buat macam ni ek...sebab sally pun dah terasa nak buat benda yang sama dekat pakcik makcik yang bertanya soalan yang sama masa pergi wedding...

Stress tau dak..?

Hahahaha...

Tapi kalau terasa nak kena penampar sulung omak dengan apak ehh...try la buat...kalau terasa nak "pink" pipi kena "blusher"...

You Might Also Like

22 comments:

  1. uiks..marahnya dia. sabar ya sayang. kita pun selalu je kena tapi buat pekak telinga je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...xde la marah sangat...marah sikit je :P

      Delete
  2. hahaha... sabaq naaa. memang kita xkan lari dgn soklan2 yg camtuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hbs sabar dah kak...bila dorang ckp,
      "anak makcik ni ramai org nak...kamu takde..?"

      rasa nak kasi flying kicks! hahaha :D

      Delete
  3. hahahahahaha!
    selalunya sy buat mcm masuk telinga kanan, keluar telinga kiri je.. malas nak ambik peduli sgt.. kadang2 tu rasa mcm tak masuk telinga pun, melantun balik. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lalu depan muka woo...x masuk dlm telinga pun :P

      Delete
  4. Hahahahahah sabar ye kak sally
    Eeee cakap dengan makcik pokcik tu sabar boleh tak?!?!?!?!?!?!?
    hahahahaha

    ReplyDelete
  5. biase la tu.. bila dah kawen nnt org tanya pulak bila beranak.. time tu lg stress.. huhu...sbb tgh alaminye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanya yg tu pun masalah jugak...hehe...

      Delete
  6. hahha biasa dehh. hana pown selalu kena. susah nya umur makin tua nie. haha nak jd 18 thn balik la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...akak baru umur 17 hana..hahaha...

      Delete
  7. haha.. cer buat, pastu update kat sini camne reaksi muka depa.. confirm lucu giler.. haha.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...nnt sally cari mangsa yg akan kena ye gee... :)

      Delete
  8. tak berani akak nak buat mcam tu sally.. hihi..

    ReplyDelete
  9. miahahahaha kasar betul tu kalau nak buat gitu kat pakcik makcik LOL

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!