The Werewolf Boy.

2:04:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Hari minggu hari yang best kalau dapat tengok TV...tapi akan jadi hari yang stress bila kena berebut TV dengan abang yang 24 jam nak tengok kartun! huh!!

tapi hari ni lain...bila sally bukak channel Citra dekat Astro...dia boleh layan sekali...padahal cerita Korea! hahaha...ini mmg pelik lagi ajaib...hahaha...padahal abang sally kalau tgk cerita Korea je terus "allergic"...



Drama ni best...lain daripada drama yang pernah sally tengok...hehehe....Pulak tu ada Song Joong Ki yang comel tu berlakon...hehehe....okay...dia comel tapi Jung Yonghwa tetap dihati...Lepas tu ada Park Bo Young...hehehe...one of CNBLUE member minat kat dia ni...hehehe...sebab Bo Young ni comel sangat!


"Love was the first human language he'd ever learned" 

Synopsis l Watch Online (Link) (Link) (Link) l Download

You Might Also Like

20 comments:

  1. yong hwa tetap di hati yerrrr

    ReplyDelete
  2. LOL sama pulak entry. haha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mmg best tapi sedih sikit la...hehehe...

      Delete
  4. Mmg best ceta ni sally..sya tgk aritu..mmg felling abes...wah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...? sedih gila wooo tengok...hikhik...yg last tu lagi laaa~ :(

      Delete
  5. uiss...tengok mata laki tu dah ada ciri-ciri werewolf

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik....effect je tu...hihi...tapi cite ni best :)

      Delete
  6. Replies
    1. eh tak la kak....cerita ni cite sedih...huhu :)

      Delete
  7. tak pernah pulak terlayan citer ni cik sally..

    ReplyDelete
  8. Cite ni memang terbaekk. Best sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...?? first tadi kak sally tak perasan Joong Ki !! :D

      Delete
  9. macam menarik ni sally...tp ika nak tengok tv pun takde masa Y_Y

    ReplyDelete
  10. Pernah tengok cerita ni, best (Y). Cuma ending dia *taknak cite nanti spoiler haha

    ReplyDelete
  11. suka tgk joongki..tp xsempat tgk sbb lupa..huhu...

    ReplyDelete
  12. Ni filem ke drama Sally? cam best je

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!