The Story of CNBLUE “NEVER STOP” dah mula ditayangkan.

10:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Sally pernah cerita pasal filem dokumentari CNBLUE dalam entry SINI dan SINI...



Hari ni 17th January 2014...huhu...dah keluar dah kat pawagam dekat seluruh Jepun...menci...menci...kenapa Jepun je...

"the movie will include members private life as well, concert scenes, interviews etc"
"there will be a scene taken from their house in the movie during the recording was Jung Shin turn in cooking. he said, "I did my best at that time.."

Jong Hyun mentioned recording of movie in their house was really opened. He said he showed everything!!

This film will focus on CNBLUE's behind-the-scene footage from their personal life, world tour and other promotions.


SUMBER

CNBLUE kan suka pilih kasih tau...sob...sob....Tak nak kawan dengan CNBLUE 2 jam...serius...serius ni...haaa...merajuk kejap...hehehe....takpelaa...tunggu album terbaru CNBLUE jela...hopefully akan release tahun ni...hehehe....

CNBLUE! Daebak!

p/s : Happy Thaipusam & Happy Holiday!...
Guess what..? minggu ni sally kerja hari Isnin lepas je...seminggu sehari je kerja..? :)

You Might Also Like

12 comments:

  1. wah sally cuti pjg ehehe..klik2 la d cne ikea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....ada benda nak kena settle la asha :)

      Delete
  2. Wahh.. Kenapalah Jepun je kan.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la sally...cnblue tak sayang kita kot...huhuhu

      Delete
  3. kena tunggu masuk malaysia bar boleh sally tengok.. selamat bercuti sally. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya xtau dia masuk ke tidak kak...harapkan kat Youtube je nanti :)

      Delete
  4. Replies
    1. thanks mama...mama pun selamat bercuti ek! :)

      Delete
  5. ada tak tayang kat malaysia? kenapa takde? ini tidak adil. *opps terover pulak

    ReplyDelete
  6. Jeles dgn jepun. Cnblue femes dekat jepun ,lagu2 dia yg versi jepun, smua best2

    ReplyDelete
  7. amboi, panjangnya cuti.. hehe..

    ReplyDelete
  8. kat jepun je tayang??? adehhhh
    whoaaaa, sally cuti2 malaysia ke ape ni hahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!