Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan dah tamat!

12:39:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Alhamdulillah...segmen yang sally jalankan dah sampai ke penghujungnya semalam...sally pun dah update senarai peserta untuk blogwalking dalam entry SINI...nanti jangan lupa jalan-jalan cari kawan ek...kalau terjumpa jodoh pun okay...hahaha...korang kan suka search "jodoh" dalam blog sally..hehehe...


Pemenang hadiah saguhati tu nanti sally random dulu...pastu next entry sally bagitau okay..?

You Might Also Like

28 comments:

  1. Baiklah..akan dilakukan ya Cik Sally :)

    ReplyDelete
  2. ehhh dah tamat dah dgn jayanya..tahniah sally

    ReplyDelete
  3. yeay dah tamat... akak nak menang? aci tak? muahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..nak menang boleh..kasi pinjam ash 2 hari..hahaha

      Delete
  4. Replies
    1. Alahai..penat tunggu acik jadi peserta yang ke 100...tak kunjung tiba..hehehe

      Delete
  5. ❤ xsabar la pulak tggu next entry ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar yaa..pukul 8 nnt bole check..hehehe

      Delete
  6. Replies
    1. Silk la bersabar ye..hehehe...tak lama dah....

      Delete
  7. Dah puas blogwalking kat semua site. Tapi tak terhabis habis lagi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa...kak sally pun merangkak lagi ni...hehehe

      Delete
  8. huhu xsabar nk tunggu sesi bg hadiah huhu :D budu nak menang!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bersabar ye cik budu bilis...sekejap je lagi nak umum...

      Delete
  9. alhamdulillah.. tahniah sambutan menggalakkan.. :D

    ReplyDelete
  10. ai ai kapten!
    Esok cuti bolehlah blogwalking harini. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung la cuti..hehehe..happy blogwalking...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!