Review Ephyra : Hari Ke-6

2:57:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Okay...jangan pelik...mmg tu la rupa sally kalau close up! I hate those parut jerawat...aigooo~ pasal tu bila dapat sponsor daripada pihak ephyra...terus happy jiwa dan raga...ahahaha...tapi yela...takdela hari ni makan terus esok muka cantik macam retis korea...semua memerlukan masa...nak kena renew balik sel-sel yang ada...semua tu ambik masa....

Pada hari ke 6 sally consume ephyra...sally masih belum nampak sebarang perubahan pada wajah...kecuali muka mmg kurang berminyak...no need to wear any compact powder...awesome kan...? rambut yang selalu gugur pun dah kurang...tak payah sibuk nak cari syampu anti kelemumur, anti gugur bagai..hehehe...alhamdulillah....

Tapi yg sally perasan...sally sangat bertenaga...even tidur 4-5 jam pun sally boleh kekal cergas sepanjang hari..eh, macam kenal tagline tu ek..? hahaha...tapi mmg serius la...lagi-lagi minggu ni kan penuh masa dengan cousin sally ... seawal pagi pukul 6am sally dah bangun dan siap g kerja...balik rumah terus siap nak keluar bawak dia berjalan sekitar KL...so, balik selalu dah around 12am - 2am...so, mmg pack kan..? tapi guess what..? sally tak rasa lesu pun...mengantuk pun tidak...ada la menguap tu tapi xdela penat sangat...

So far, itu je yang sally nampak...tapi mungkin lebih lama mungkin akan ada lebih benefit dia kan...? Dan berita baik kepada pengunjung blog sally...korang boleh dapat harga istimewa kalau beli dengan sally...hehehe....benda baik kita kongsi la kan...kalau nak cuba...boleh isi borang kat SINI....

Semoga apa yang sally kongsi ni boleh bagi sikit feedback positive kat korang...alhamdulillah...sebab sally pun rasa lebih sihat...terima kasih la kepada pihak ephyra...kalau nak tunggu sally beli...berfikir 2-3 kali jugak..hehehe..tapi rezeki...alhamdulillah! ^_^

You Might Also Like

18 comments:

  1. alhamdulillah.ephyra memang terbukti berkesan kan sally:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu nana...sally rasa lebih sihat! :)

      Delete
  2. akk ambik gak tp x nmpk kesan lagi. akk ambik yg trial pack je. br 2 kotak try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ikut badan jugak kak...insyaAllah dalam masa terdekat akan ada perubahan :)

      Delete
  3. Ros pun sedang merasai kesan Ephyra tu.. hihi.. teruskan minum tau Sally!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik! InsyaAllah Ros!! Ros pun sama tau!!

      Delete
  4. macam nak try je, tapi tengah tengok review dari anda-anda yang mencuba... hihi

    ReplyDelete
  5. nak tgk dulu review dari sally ;)..mudahan berkesan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn...insyaAllah asha...sama-sama kita nantikan

      Delete
  6. nmpk skit perubahan pada muka sally tu.. semoga lepas ni nmpk hsil yng hebat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mungkin tona muka nampak okay sikit...thanks mimie!! :D

      Delete
  7. Zara blom try lagi.. masi memerhati hasil3 dari yg sudah mcuba dan sedang mcuba produk ni hehe

    ReplyDelete
  8. wow..nampak kesan parut dah pudar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pun anim...tapi tona kulit dah makin sekata laa...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!