Ranking Alexa [3]

10:00:00 AM Sally Samsaiman 40 Comments

From time to time sally akan buat entry pasal ranking sally dalam alexa...baik dalam Malaysia mahupun global...sally nak tau...hehehe...nak tengok kadar pencapaian blog ni...

mohon jangan marah je kalau jumpa entry ni.. :)



Sumber : Alexa Sally

Ranking ni sally check petang semalam...hehehe...alhamdulillah..kedudukan yang kak mia inginkan daripada sally dah tercapai...tapi sally masih akan berusaha utk lebih baik daripada ni...doakan sally ye...

well, macam biasa la...nak kejar kak mia punya ranking mmg tak dapat la kan...hahaha....boleh tengok ranking kak MiaLiana kat SINI...sadis wooo kalau nak kejar kak mia..hehehe...

Kalau korang rasa nak tengok ranking blog korang...boleh la tengok kat SINI...okay..? masuk je URL blog nanti dorang tolong kira kan...Sila lah jealous dengan kak mia tapi jangan jeles dengan sally...hahahaha....


You Might Also Like

40 comments:

  1. ranking saya masih 2 juta..huwa!!!!

    ReplyDelete
  2. congratssss dear... well done!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... Hebat tu... Moga ranking blog makin naik dan terus naik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam nasuha...terima kasih tau....insyaAllah :)

      Delete
  4. wow terbaikla sally..susuahnya nak capai mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks asha...berkat doa kawan-kawan blogger jugak :)

      Delete
  5. congrats sally wah semput kak ngah bubbly nak mengejar balik ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...go! go! mama ash you can do it! hahaha

      Delete
  6. tahniah sally.. xmau.. nak jeles jgk dgn sally.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wawa...dah hbs exam ke..?? hehehe...jangan la gitu!

      Delete
  7. wow.. hebatnya sis sally.. sis.. mcm mane nak tgk rank in malaysia? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis pegi kat link yang sally bagi tu...masukkan URL Blog...pastu nnt alexa akan kira...pastu tengok yang bahagian "Rank in Malaysia" tu la ranking dalam Malaysia :)

      Delete
  8. Tahniah sally..hebat tu..susah nak capai bawah 500 untuk malaysia..asyik turun naik aje...keep up the good work k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih raudzah...mmg agak perit sikit la...tapi alhamdulillah :)

      Delete
  9. Hik hik hik nk jeles dgn kak mia and kak sally :P hihihi
    congrats kak sally <333

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Maju sungguh ni :)

    Beli dengan harga murah dan dapat diskaun jadi lagi murah kat SINI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you IM...hehehe...amboi..promote tudung ek :P

      Delete
  11. Replies
    1. alololo kak fae...cuba lagi ek...mana tau jadi paling hebat kat Brunei :D

      Delete
  12. hehehe..segan nak cek...kakakaka
    cngratez dear!

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. thank you acik! Acik pun hebat jugak...

      Delete
  14. Assalamualaikum dan salam tahniah dari saya..terbaikkk..

    ReplyDelete
  15. Tahniah.... Kalau kuta usaha mesti berjaya....

    ReplyDelete
  16. Tahniah Sally..sorry lambat sampai hari ni. Proud with you dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you anim! anim pun usaha lebih jugak nanti ye :D

      Delete
  17. tahniah sally.. semoga sally terus success.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Aiza...semoga akak pun terus berjaya ye :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!