Ranking Alexa [2]

11:08:00 PM Sally Samsaiman 46 Comments


Tengok pencapaian blog merupakan perkara yang buat sally gembira...makin lama makin membaik...seronok, sebab ni menandakan sally punya blog membanggakan sally..

Sumber : Alexa Sally

eh, kalau korang rasa nak tengok ranking blog korang...boleh la tengok kat SINI...okay..? masuk je URL blog nanti dorang tolong kira kan...

Ranking Alexa [1]

p/s : dah lama tak dapat CPUV...takde org klik iklan kita...majok!

You Might Also Like

46 comments:

  1. Wahh..pencapaian yang bagus..Tahniah Sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks arifah...arifah pun good luck ek :)

      Delete
  2. wahh, tahniah . kiera punya blog jauh betul ketinggalan nya dari awak :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Kiera...xpe...boleh usaha lagi :)

      Delete
  3. Wah! Sangat sangat sangat membanggakan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi! banyak sangat sangat sangat tu abg eraz =)

      Delete
    2. Sebab memang sangat bangga.. :)

      Delete
    3. terima kasih! hehehe...alhamdulillah...berkat tunjuk ajar kak mia dgn abang jugak...kaka Farah :)

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih kak mia atas tunjuk ajar :)

      Delete
  5. Tahniah Sally.. dah capai bawah 700 ratus. kita dah capai bawah 900

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni Anim kejar sally la gamaknya...huhu

      Delete
  6. waa... tahniah.. saya pun kalah ranking ngan sally.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah dear, nombor mama dulu tu... sedihnya..... mama beribu-ribu lemon lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sekejap je tu mama...jap lagi mesti naik blk :D

      Delete
  8. alhamdulillah.. tahniah sally.. semoga terus bsrsemangat.. :D

    ReplyDelete
  9. oi qilah click tau T_T
    jgn ah majok cemni hihihiks.
    congrats kakk sallyyyyyy hihihi <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...saja nak pancing org klik :P
      thanks qilah!!

      Delete
  10. semakin maju..teruskan perjuangan sally

    ReplyDelete
  11. akak nyer ranking masih ribu raban..hahaha..bilalah nak naik gamaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tak lama lagi makin maju la tu :)

      Delete
  12. tahniah.. semakin meningkat.. teruskan usaha..>_<

    ReplyDelete
  13. hana pown sama la. tak dapat pown jeles2 dengan yang dah dapat cpuv tu ha. haha

    #tahniah kak sally utk ranking. hana lambat lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa..lama dah tak dapat..sob sob...menci...

      Thanks hana :)

      Delete
  14. semoga terus gigih berblogging ya sally....ika dah start balik dah ni on off on off blogging...hewhew

    ReplyDelete
  15. blogger famous ni. :)
    Congrate sis..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!