Power Bank.

3:45:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Selepas 2-3 kali out station ...sally baru perasan yang sally takde power bank...setiap kali nak kemana-mana mesti sally pinjam power bank abang or kawan sally...okay, kesian sangat kan...?

Gaji pun dah masuk...jadi terasa macam nak beli power bank la pulak...search pelbagai jenis power bank...akhirnya tertarik kepada jenama Pineng....rasanya ramai yang tau kot....kebetulan kawan sally masa kat kolej dulu jadi pengedar Pineng yang original...terpanggil pulak nak beli dengan dia....


model yang buat sally tertarik harus lah model PN903...


Model yang ni kecik sikit berbanding dengan PN910...walaupun kapasiti dorang sama...yang model PN903 ada penanda aras suhu dan jugak kecik la...tu yang sally suka...sebab dia tak makan space sangat dalam beg...hehehe....insyaAllah lepas raya cina nak ambik satu la...sebab sekarang ni dah bercuti...CNY la katakan...poslaju pun cuti...hehehe....

kalau korang nak beli...boleh la whatsapp LekaihsStore (Naza) - 016-6089250

p/s : promote..tolong bisnes kawan ^_^

You Might Also Like

34 comments:

  1. akak pun rasa akak dah perlukan power bank sekarang ni semenjak dua menjak jadi mobile ni kannn? he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? sally lagi la...asyik keluar je skrg,...hehehe

      Delete
  2. Kak Sally belanja kita powerbank 1. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi dik! belanja...hahahaha...hanya mampu gelak :P

      Delete
  3. snang nk g mana klu ada power bank..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik nor...serius la mmg kena ada jugak satu...lagi-lagi bila berjalan jauh

      Delete
  4. Powerbank ni ramai yang review kata bagus kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bagus sbb ada warranty setahun..hehehe

      Delete
  5. memang nak kena rembat gak satu.. tapi tunggu lepas CNY tu.. bape sebijik ni sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah je...dalam RM140-RM150...tapi kalau rajin usha la insta dia...ada promo :)

      Delete
  6. Tak pernah beli lg powerbank. Yg skrg ni pun dpt free beli phone dulu. Tp kan, powerbank mmg satu keperluan betul lah skrg. Payah kalau takde powerbank. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena ada jugak...lagi-lagi kalau nak travel...

      Delete
  7. saya ada gak jumpa review psl power bank pineng nih . sdg mencongak nak membeli ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak yg murah boleh la beli dengan kawan sally kak Vee :)

      Delete
  8. acik pakai pineng power bank.. memang bagus

    ReplyDelete
  9. mmg ramai kata brand pineng terbaik!kikiki..haa.baru nak tanya bapa..tengah usha2 jugak ni^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana nnt boleh whatsapp kawan sally tu...dia okay :)

      Delete
  10. nina paw yg suami jea. hihi. syg duit nk beli. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la boleh paw...hihihi...sally kena paw diri sendiri :D

      Delete
  11. heehe hana pown mana ada. phone pown cikai2 je. :D

    #semua bergantung pada gaji ok. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...alahai...nnt dah dapat gaji bleh tukar henpon :D

      Delete
  12. Replies
    1. alhamdulillah...cuba bantu mana mampu :)

      Delete
  13. okay nak beli...kita tak jumpa instagram dia hari tu dan terlupa nak tanya Sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....sila beli henfon baru dulu ye :P

      Delete
  14. hihihihihi wahhh nanti nanti lah qila beli hik xD

    ReplyDelete
  15. kita pun nak juga ada powerbank ni

    ReplyDelete
  16. akk dah ada satu, penting sgt sebab akk selalu tak dapat nak charge gadget kat umah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally sbb lately ni byk travel la kak..tu yg kena beli...

      Delete
  17. akk guna yabadao tu. bagus. boleh cas berkali kali.

    memang power bank ni sgt perlu. sbb smartfon ni cepat sgt hbs bateri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu xde yg original la sally jumpa kak...tu yg beralih ke pineng tu.. :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!