[Perhatian] Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

9:06:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Perhatian semua!

Kepada semua blogger yang dah join Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan....

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally dah update senarai blogger yang join tau...nanti korang boleh check link dan bagi tau sally kalau sally terlepas pandang link korang tau...

Disebabkan sally buat segemn ni utk blogwalking...nanti korang boleh check kat page sally tau....tengok kat bawah ni tau...nampak tak..??


Jangan lupa tau! hehehe...nanti lepas tamat segmen sally umumkan pemenang pastu sally blogwalking tau...hihi...sebab sekarang ni ada kerja urgent sikit nak buat... :)

You Might Also Like

26 comments:

  1. Selamat bersegmen nak join jugaklaaa :D

    ReplyDelete
  2. Okey dokey. Blog tersenarai. Wehee. Kalau ada masa baru blogwalking.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. selamat ber"blogwalking" ye sally...hehehe :)

      Delete
  4. akak jalan2 sini cari sally, bila habis ni? hopefully akak sempat join ek??? ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jumpa ke sally...sally jawab kat whatsapp :)

      Delete
  5. In Shaa Allah.. terima kasih ye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kembali abak...semalam sally singgah...tapi jalan-jalan je :)

      Delete
  6. Replies
    1. dah jumpa sally ke belum kak atien..? :)

      Delete
  7. banyaknya tau.....ihiks :P
    sorry sally sekarang mungkin tak sempat ika nak blogwalking2 peserta segmen sally...so sorry...ika dah start busy yang amat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...xpela ika...join je...nnt boleh tmbh kenalan baru bila-bila

      Delete
  8. Tak sempat plak nak blogwalking buat masa skrg ni. Sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe aisya...ambik masa nnt...hehehe :)

      Delete
  9. Thanks Sally.. All the best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same to you khir..hehehe...selamat berjalan-jalan :)

      Delete
  10. insya-Allah nak juga blogwalking kalau ada masa.. kebelakangan ini akak sibuk sikit.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Take your time kak...ada masa baru blogwalking nanti...InsyaAllah ye....

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!