Pengguna Ephyra..?

4:04:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments



Rasanya...rata-rata blogger dah kenal dengan produk ni...lagi-lagi kalau tengok muka duta dia kan...Memey Suhaiza...perghh...muka dah habis flawless dah kan...? alhamdulillah...rezeki sally...sally terpilih untuk menjadi antara testimoni selama sebulan...well, tu tandanya sally akan jadi cantik! LOL...gurau je...hahahaha....

Tengahari semalam, sampai la package ni ke office...memang saja pakai alamat office...supaya senang...terus dapat kat tangan...nampak tak punya gelojoh tu haa...? Hari ni 24th January merupakan hari pertama sally merasa ephyra...eh, tak...ni kali kedua sally rasa la...kali pertama dulu masa kak Mia Liana bagi satu sachet...boleh baca kat SINI...tapi tu dah lama laa...since that, dalam kepala asyik fikir nak consume ephyra je...hehehe...siap mimpi lagi bangun pagi muka dah takde parut jerawat -_-'

Budak tu mmg excited lebih semalam...tetiba hyper!
Yea...nampak takde parut pun kan kat muka..? tu sebab pencahayaan...ye...cahaya...pasal tu la takde parut...kalau tengok face to face...mau kata sally pakai camera 360 kot! hehehe...tapi tak ye...sally tak pakai camera 360 tu...nampak tak cantik...

eh, bercerita pasal ephyra ni...korang tau ke ape tu ephyra..? Yang dah pernah rasa mesti tau kan...tapi sally nak cerita jugak la serba sedikit pasal produk ni....

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang dihasilkan daripada gabungan daripada alam semula jadi seperti L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato yang bertindak sebagai agen untuk merawat, memperbaharui dan menyerlahkan keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Halal ke tak halal..?


Makan ni untuk jadi cantik je..? tak berbaloi...

eh, sape kata..? banyak lagi benefit dia! Antara benefit yang lain ialah;
  1. Energy booster ~  Rasa penat menjadi kurang. Mereka yang mudah lesu memang akan nampak kesannya dan apabila balik kerja masih boleh meneruskan kerja-kerja rumahtangga.
  2. Rambut kurang gugur ~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Ini terbukti kerana kolagen boleh menyuburkan dan menguatkan pertumbuhan rambut. 
  3. Sistem pembuangan menjadi lawas ~ membantu untuk mengawal berat badan. Ramai pengguna mengalami turun berat badan selepas minum Ephyra
  4. Kuku menjadi cantik dan bersinar ~ merawat masalah kuku yang mudah patah
  5. Tumit merekah dan kering ~ masalah tumit dapat diatasi
  6. Lingkaran hitam di bawah mata akan berkurangan ~ tona warna kulit akan lebih sekata
  7. Mengurangkan sakit radang dan sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut apabila minum Ephyra akan nampak kesannya dalam masa sebulan. 
Hah! sape yang kata untuk cantik, untuk muka flawless je..? banyak benefit tau Ephyra ni... hehehe...kena try dulu baru tau...so, kalau rasa nak try...boleh la order kat sally...ada harga istimewa untuk pengunjung blog sally...hah! teruja tak..? hehehe...isi je borang SINI dan nanti...ephyra akan sampai ke depan rumah...err...jangan lupa bayar sekali laa....hahahaha....

You Might Also Like

11 comments:

  1. Hye..baru tahu juga sebenarnya tentang produk ni..tak sangka banyak betul manfaatnya kan..hihi..Nice sharing..:D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kan sally...suka gila dapat minum ni...

      Delete
  3. ehehe muka excited ekk sally..kita pun dah pernah cuba yg 10sachet..memang sdp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asha tak sambung ke? Hehehe...okay...mmg sedap!

      Delete
  4. Assalamualaikum
    wah jadi testimoni..bestnyer..akak pun teringin nak jadi testimoni gak..huhu

    ReplyDelete
  5. Memg glamer tul ephyra ni skang... Tapi akk ni memang susah nak amek supplement....

    ReplyDelete
  6. Sangat menarik okay..kita terpikat

    ReplyDelete
  7. ramai cakap ephyra ini bagus.. akak tunggu testimoni dari sally..

    ReplyDelete
  8. Ahahaha i wish to buy it but belum gaji lagi meh hehehhe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!