Penat...!

11:15:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Hai korang!

tetiba kan hai orang malam-malam...hehehe....niat di hati nak blogwalking...nak balas komen...tapi baru balas 2 komen, mata dah nampak vision Yonghwa lambai-lambai tangan...hehehe...dalam erti kata lain sebenarnya dah mengantuk sangat...yang tersangat....punya sangat...punya sangat mengantuk...

Nampak tak berapa punya mengantuk tu..?? mau tak mengantuk....hari ni for the whole day ada site visit kat Melaka..! sampai je rumah, kaki dah macam nak tercabut...memang hari yang letih but yet I'm happy! banyak benda dapat belajar hari ni....

Apa yang sally buat kat sana...? esok la sally story ek...serius penat...sorry! Esok jugak sally blogwalking ye....

Love & Hugs! Good Night! ^_^


p/s : Kesayangan sally pun dah tido..hikhik :P

You Might Also Like

19 comments:

  1. hihihihihi...tdur jelah cik sally...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tido dah bangun pun ikhwan..hehehe :D

      Delete
  2. wahh penat sangat tu kak sally, rehat cukup2 ye :D

    ReplyDelete
  3. mama lagi lah sally, 3 hari kot tak blogwalking, letih sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita mama...hhehee...mmg penat betul minggu ni :P

      Delete
  4. Replies
    1. kan...? hehehe...dorang ni mmg sweet sangat laaa! ish!!

      Delete
  5. Wah, Melaka! >.< teringin nak buat outing situ, hmm.. insyaAllah ~~
    Also, welcome to join this awesome GA, kak Sally : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/01/click-click-giveaway-for-excotics-by.html
    ^^
    best of luck ;)

    ReplyDelete
  6. ala comelnya... yang di gambar tu tidur.... cute...

    ReplyDelete
  7. sume tidur comel, ce kita tidur snap gambar, comel ke tak kan sally kihkih

    ReplyDelete
  8. Akak kalau hari minggu memang bz sokmo..jarang-jarang dapat bw...sabo jelah

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!