Pemenang Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan!

8:00:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments

Hehehe...mesti ramai nak tau sape pemenang bertuah yang akan dapat hadiah saguhati daripada sally kan..? hehehe...sebenarnya sally tak tau nak beli apa lagi ni...takde idea...pasal tu namanya hadiah saguhati....


takpelaa...nanti sally tengok apa yang sesuai dengan pemenangnya....kalau kot korang nak bagi idea pun boleh....hehehe...ok, dan pemenang yang uncle random pilih ialah:





so, tahniah kepada pemenang...kepada yang kurang bernasib baik tu...boleh cuba lagi...nanti kalau rajin sally buat GA pulak okay..? hehehe....kepada pemenang...boleh bagi detail dekat email (sallysamsaiman@yahoo.com) @ fanpage sally ye...

You Might Also Like

40 comments:

  1. Wahh...tahniah kepada kedua pemenang...

    ReplyDelete
  2. ala tak menang!!! sedih ni nak ngadu kat yong hwa sally kejam kat akak... muahahaha.... apa2pun tahniah kepada para pemenang yang telah dipilih oleh pakcik random....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....yonghwa sayang sally...dia takkan layan akak...hahaha :P

      Delete
  3. Oh tidak!!! Tak menang..adoii
    Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidaaaaakkk...yeay! congrats kepada yang menang : )

      Delete
  4. Replies
    1. yeay! thanks liniey...congrats kepada yang menang : )

      Delete
  5. congrats hihihihihi cantwait for next GA by kak sally hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks qilah...sabar ye dik :P

      Delete
  6. Replies
    1. yup! yeay! congrats kepada yang menang : )

      Delete
  7. Replies
    1. yeay tifa! congrats kepada yang menang : )

      Delete
  8. waaaa.. tahniah pada pemenang...

    ReplyDelete
  9. tahniah yew pada semua yang menyertai sbb dpt jumpa ramai kawn ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah nayfatimah...nnt jangan lupa blogwalking sama ye :)

      Delete
  10. Tahniah kepada pemenang ...
    Meh melawat kat sini jugak ... KISAH HIDUP KU

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!