Om Nom Nom Seoul Garden

11:26:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments


Hehehe...ni entry daripada teaser tadi ye...saje je nak buat teaser...jahat ek...? semalam lepas balik kerja....walaupun dalam keadaan not feeling well, tapi kalau makan je terus "sihat"...ye...sally dan makanan berpisah tiada...hahaha...


Ain merupakan penyebab sally seret kaki dalam keadaan lemah tu...dia kata kalau bab makan, kena ajak sally...sebab sally je partner in crime yang seronok bila dibawak berjalan dan makan...lepas balik kerja, mandi-mandi siap la terus keluar...hehehe...sally punya office dekat je dengan rumah..hehehe....


"Nampak sihat je sally tu..?? Ye ke demam..?"

Haipp!! Sally dengar ek korang bebel apa dalam hati tu....haaaa~


Mau tak sihat...makan makanan berkhasiat la katakan...hehehe....Seoul Garden yang sally selalu makan dengan ain dekat KL Festival laa...sebab tu je yang paling dekat...nak g tempat lain jauh pulak...actually ni baru kali kedua sally kesini dengan Ain...tapi dah kali keempat dah menghabiskan duit kat sini....wuwuwww...tak ikut saranan kerajaan betul...org suruh berjimat dia g membazir pulak -_-'



Bila keluar berdua, masalah yg paling ketara bila ...

"SAPE NAK AMBIK GAMBAR KITA..??"

Sangat dilema....nasib baik la henpon masing-masing ada kamera depan...selfie la macam orang gila bila dah kenyang...tapi kan...orang cakap...kawan baik susah nak ada gambar bersama...korang rasa camne..?? Sally rasa betul laa...ke tak..??


Sila abaikan perbuatan tak senonoh di atas ni...maaf kerana berperangai pelik sebegini rupa..hehehe...budak demam la katakan...huh!

You Might Also Like

20 comments:

  1. selalunya mkn seoul garden ni kna brapa harga?
    hehee...sori la x prnah pegi..teringin plak nk ke sna ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. mm...dia depends jugak kat masa kita kita...kalau time lunch mahal sikit daripada dinner...tapi kalau ada student card, murah sikit laa :)

      Delete
  2. Replies
    1. makanan! takde yang tak sedap sally...hehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah Miela...sedap! Miela pernah g sini..? :)

      Delete
  4. aahh. org demam berselera makannya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally dan makanan...kawan baik kak...sakit pun takkan tolak dia :P

      Delete
  5. Makanan...best2...teringin nk mkn makanan korea..baru bleh fefelling apa yg top makan..ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi tak mkn makanan korea, tak bole kawen dgn TOP laa :P

      Delete
  6. uwaaaaa.. merajuk lah dgn Sally..
    dah lama mengidam nak makan kt Seoul Garden. apakan daya di sini tiada.. ni pergi KL nanti memang nak suruh Sally belanja lah.. eh.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...alololo....jgn gitu...boleh je nak belanja...tapi byr sendiri..okay..? Hikhik....

      Delete
  7. hehehe yes nt hana dekat sana hana akan ajak jugak kak sally nt :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole hana...no problem....bgtau je bila..

      Delete
  8. hilang demam sally jumpa makanan korea.. semoga sally cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...rezeki jgn tolak..terima kasih kak aiza atas doanya...

      Delete
  9. bestnya. x ajak Munirah mkan pun. hihi

    ReplyDelete
  10. tunggu ika pula post entry makan2 nanti miahahahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!