New Year yang .........

9:30:00 PM Sally Samsaiman 38 Comments

Malam semalam keluar dating dgn abang sally dan wife dia..huhuhu...sally kan mmg suka ganggu org dah kahwin keluar dating..hahaha...masa kakak ipar sally mesej, tanya nak ikut ke Uptown ke tak...time tu macam nak tak nak jugak...tapi bila terfikir nak cari sumting...terus macam..."ok lah!"



yes! pergi ke uptown semata-mata nak cari benda ni je..hehehe...actually ada je yg jenis plug in tu...tapi sally tak berapa minat sebab telinga sally kecik sangat...asyik tercabut je..hahaha...so, kita beli headphone! yeay!

Warna biru harus dikekalkan sebagai identiti peminat fanatik Doraemon & jugak CNBLUE..hehehe...lepas dapat benda ni...abang sally cari barang lagi...so, follow jela...dan sebagai balasan...dia kena belanja makan! Hooorayyy!


Makan steamboat...makan dan makan dan makan...

p/s : family time...hardly get!

You Might Also Like

38 comments:

  1. kalau orang belanja. memang syokkkk sgt makan. hakhak.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau kak atien masak mesti lg sedap! bila nak belanja..? :P

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah sally! rezeki malam hari :D

      Delete
  4. gambar no.3 tu terus menarik perhatianku... mungkin aku tengah lapar sekarang..

    ReplyDelete
  5. sebut pasal steamboat.... mengidaM pulak dayat malam2 ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai dayat...sorry! didn't mean to make you "mengidam" :(

      Delete
  6. What exactly the difference steamboat and yong tau foo?
    Hahah blue for CnBlue eh? xD How's the sound's quality? I tried an original Beat's before and it was awesome, but it is expensive as hell >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. nothing! just one the difference will be seen...ypng tau foo without stick..hahaha..

      well, for me everything would be blue!

      as usual, the quality would not be the same..but the bass sound is awesome!

      Delete
  7. Replies
    1. sally dan makanan...tak dapat dipisahkan...

      Delete
  8. Wah best gila beats huhuhu <3
    Nyum dapnye steambot kak sally T_T
    Hehehehhe uptown mana kak sally? Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beats tak ori qilah oii...hahaha...
      mmg sedap!!
      uptown cheras :D

      Delete
  9. Huhuhu.. bestnyer dapat makan sedap2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah atiqah...rezeki Allah ^_^

      Delete
  10. ika dulu pun cari earphone kat uptown shah alam...beats juga tapi plug in laa bukan headphone..warna pink..ihiks....
    beats punya brand best kan sally, bunyi dia memang superb....kalau beri beats ori laa paling puas hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sally kat uptown cheras je pun..hehehe...nak ke shah alam pnye tu tak kesampaian...
      omelnya warna pink!
      harus la best tapi nak beli yg original......... -_-'

      Delete
  11. Hahaha akak pun mmg ske g downtoen.. kekadang nak cari selipar 10 hengget jer.. gilosss tol hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally jarang g...melainkan dgn abg or family...sbb nak keluar tgh malam tu kan..ihihi ^_^

      Delete
  12. wah.. headphone tu salah satu impian teman, nak beli nanti lah.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik la kome beli kalau dah berkenan, riso teman punya hilang pulak..hahaha...jgn lupa beli yg ori :P

      Delete
  13. weeeeee. best nya mengepau abg.. :) akak sejak tua ni asek kena pau ja

    ReplyDelete
  14. susah nak cari yg jenis plug in tu kan.. adehhh.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. plug in senang je...tapi sally yg tak suka :D

      Delete
    2. maksud nya susah nak cari yg muat dan selesa dipakai. boleh pulak tertinggal kt situ. haha.

      Delete
    3. boleh pulak komen separuh jalan je...hehehe ^_^

      Delete
  15. hana tak pandang makanan tu tp headphone yang berwarna biru tu. haha masa dekat kolej dulu ada pegang. mmg nak beli tp tak tercapai sebab nak save. so dah keje nie mmg akan grab ketat2. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...haip! haip!! namo---namo gitu...
      tu kak sally punya...
      hikhik :D

      Delete
  16. wah.. bestnya ada orang belanja.. dah lama akak tak makan steamboat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...tu pun paksa kak...hikhik...makan la kak..kang kempunan pulak..

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!