Minta tolong warga Sarawak yang berhampiran dengan UNIMAS!

5:00:00 PM Sally Samsaiman 38 Comments


salam pagi...kami warga KPMB dikejutkan dengan kehilangan adik kepada kawan baik sally, Syifa' yang kini belajar di UNIMAS, Sarawak...Najwa ni budak yang baik...sally tak rasa dia akan buat benda-benda yang tidak elok....masuk hari ni dah 4 hari dia hilang tanpa sebarang berita...handphone dan semua barangan peribadi masih ada dalam bilik dia di UNIMAS....

So, kepada blogger atau sesape yang berada berdekatan dengan UNIMAS...sally mohon jasa baik korang tolong hubungi sally atau syifa' jika ada ternampak atau ada berita berkenaan Najwa....sayu hati sally tengok keadaan Syifa'...dah la minggu depan dia nak daftar untuk sambung belajar....

Mintak tolong korang doakan keselamatan dia ye...Syifa' dan kakak sulung dia, kak Nadya dah selamat mendarat pada pukul 8.45 pagi tadi....semoga takde perkara buruk yang berlaku ke atas Najwa...tetiba nak nanges pulak bila terkenangkan Syifa' yang jauh...

You Might Also Like

38 comments:

  1. semoga Najwa selamat & baik2 aje...Amin Ya Rabb!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nana..sama-sama doakan ye..

      Delete
  2. Baru tgk kat FB tadi ada orang share gambar ni..

    ReplyDelete
  3. minta2 adik nie tak ada berlaku apa2..mudahan dlm keadaan selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la asha...doakan keselamatan dia ye...

      Delete
  4. semoga semuanya selamat..aamiin

    ReplyDelete
  5. Ya Allah...semoga dia selamat..akak mendoakan yang terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn ya rabb kak zila...sama-sama kita berdoa..

      Delete
  6. semoga Allah swt mlindungi kselamatn beliau.. amin. harap d temui segera..insyallah..

    ReplyDelete
  7. Hi kak Sally, Tiqa pun one of student Unimas. ramai yang risau tentang najwa ni. Btw semoga dia selamat daan dilindungi Allah. Ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiqa...kalau ada berita..bgtau kak sally ye dik...

      Delete
  8. Semoga Najwa selamat... aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn khir..InsyaAllah...sama-sama kita doakan..

      Delete
  9. Semoga Allah melindungi kak Najwa. Amiin..

    ReplyDelete
  10. mudah-mudahan dia selamat hendaknya.. huhu

    ReplyDelete
  11. semalam ada nampak kak dekat wall kak sally. semoga dapat jumpa la hendaknya. amin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye hana..aminn..terima kasih atas doanya...

      Delete
  12. Mudah-mudahan najwa atikah selamat, amin...

    ReplyDelete
  13. Ya-Allah.. harap-harap tak ada apa-apa yang berlaku kat Najwa Atikah

    ReplyDelete
  14. bahayanya sekarang ni.. apa-apa pun semoga najwa selamat.. amiinn..pasti keluarga dia tgh risau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Risau tu jgn ckp la wawa...mmg terlalu risau..dah la dia baru je belajar kat sana...

      Delete
  15. semoga takde pape. amin in shaa Allah. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah....mintak tlg doakan sama...

      Delete
  16. ika ada member study kat unimas, nanti ika inform kat dy mana tahu dia ada apa2 info ke, anything i'll let you know...
    semoga najwa sentiasa dalam perlindungan Allah swt, amiiinnn!

    ReplyDelete
  17. Ehhhhh.. Baru je baca ni. Okay, now I get it. Huhhu. Smoga dorang semua tabah.. :(

    ReplyDelete
  18. al-fatihah kepadanya.. semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman..

    ReplyDelete
  19. tiba2 meremang bulu roma baca entry ni..takziah utk keluarga arwah.. alfatihah.. :'(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!