Mari mencari JODOH.

3:30:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Ye...sejak sally buat entry sape nak cari JODOH, mari dekat! , terus la keyword jodoh menjadi benda yang wajib ada setiap hari dalam blog sally...korang cari jodoh apa dalam blog sally ni..? Tuan blog pun masih meratapi kenapa Yonghwa masih belum masuk meminang dia...hahaha....

So, ni ada tips camne nak tau orang tu jodoh kita atau bukan;


Okay, selamat mencuba ye kawan-kawan...hehehe....

Hehehe...tapi kalau nak tau jugak orang tu jodoh kita atau tak...boleh baca kat SINI dan SINI .. okay..?

You Might Also Like

28 comments:

  1. Hahahahahahaha kak sally.
    Its not funny :PPP
    Hihihihihi ok ok qilah nak try lah nanti tanya sharnaaz.
    Eh. Hihiiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed...mmg tak kelakar pun...hehehe...
      tapi still bole cuba kan..?
      mana tau kot ada nasib :P

      Delete
  2. Adohai..hahaha,,yg sya ni trus masuk blog sally sbb ada prkataan jodoh ni.hahahaa..nak jodoh dgn top..pliz..ngeh..ngeh.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....kiranya sya la yg suka buat keyword jodoh dlm blog sally ni...? nggeeee~

      Delete
  3. laju je niesa click tgk perkataan "jodoh" hahaha..amboi dorg siap RQ nak jodoh masing2..hahahaha... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...Niesa boleh geng dgn sya laa :P

      Delete
  4. Hahaha. Boleh cuba lah lepas ni nampaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. digalakkan Teena :)
      Semoga berjaya la ye!

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe...nanti bg tau sally apa jadi ek eida :)

      Delete
  6. cepat-cepat singgah sini, ingat sally nak mencari jodoh melalui blog tadi, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...amboi kak Zila...jangan gittew :P

      Delete
  7. hahahha ok nt hana try. nak tengok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bg tau kak sally respon dia ek :P

      Delete
  8. Kita percaya yang jodoh tu dah ditetapkan samada lambat atau cepat je..hihihi

    ReplyDelete
  9. hehe.. nak cuba juga la nanti.. tapi segan pula..

    ReplyDelete
  10. hahaha. pernah baca pasal ni. tapi tak ingat plak kat mana. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally pun amik kat Facebook je aisya...

      Delete
  11. hehe.. pernah juga baca ni kat fb

    ReplyDelete
  12. ahahahahahaha gitu pula ek...adehhhh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!