Lunch time makan buku.

1:20:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments


Sila la kesian dekat Sally...huhu...hehehe...gini ka kekdahnya kalau dah sambil belajar sambil bekerja...masa yang ada dimanfaatkan sepenuhnya...hehehe...actually sally ada paper khamis ni...tu yang sampai ke office membaca...yela...selalu masa lunch takde buat apa selain daripada blogwalking je...

So, hari ni sampai la esok nak kena study pulak la kat office bila ada masa terluang..hehehe...InsyaAllah boleh! kalau tak singgah tu, sila maafkan saya ye...saya busy! hikhik....

^_^

You Might Also Like

24 comments:

  1. study, study jugak.. jgn smpai skip lunch tau..

    all the best sally.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...makan sambil baca..hihi...

      thanks aisya! I will :)

      Delete
  2. demi kejayaan harus brkorban..caiyok sally

    ReplyDelete
  3. Menuntut ilmu sampai ke negeri China dik..!! Takat sampai opis tu apa ada hal hik3!!! Takpe isi masa ngan ilmu tak rugi dik oiii!!

    Selamat membaca yer gagagaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sbb tu la sampai ke office ni hah belajar nya :)

      Delete
  4. have fun study...hheee... swoh YH teman....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...baik! kalau dia teman, mau pengsan 13-14 kali kak oiii :)

      Delete
  5. All the best for your exam dear. Kita yakin Sally boleh buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for the wish Anim...I really need that wish..huhu ^_^

      Delete
  6. selamat study dan semoga sally berjaya dalam exam tu nanti.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Aiza atas doanya...InsyaAllah sally buat yg terbaik! :)

      Delete
  7. i'm even worst sally....hahahaha...sama jela kita ni hidup dengan buku je memanjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sadis kan..? OMG! sedih betul hidup ~

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!