Lagi kisah Jodoh -_-

2:01:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Lagi keyword pasal 'jodoh'...hahaha...tapi kali ni sally mmg tak tau nak cakap apa...nak gelak ke nak marah...? adeh! blog sally dah macam blog mencari jodoh dah gamaknya...hikhik....

"MENCARI JODOH DISELURUH DUNIA AND NO HANDPHONE"

what did you expect when you type this man..?? hahaha...

**garu kepala**


You Might Also Like

15 comments:

  1. Hahahahha *garu kepala*
    omg kenapa ada orang google cemtu hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu namanya nak cari jodoh la qilah...hehehe.... :P

      Delete
  2. haha lawaklah keyword ni :p ramai betul orang nak cari jodoh kat blog akak

    ReplyDelete
  3. Amboi..siap nk no handpon..hohoho..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. apalagi bukak la agensi mencari jodoh sally.. hehe

    ReplyDelete
  5. eh? tak paham.. dia nak cari apa sebenarnya??? haha

    ReplyDelete
  6. haha... no handphone pun masuk sekali,haha xD

    ReplyDelete
  7. Hahhaha.. Siap no.phone lagi tu
    ;D

    ReplyDelete
  8. huk aloh..dah kenapa keyword begitu

    ReplyDelete
  9. hamboiii3 dah laa seluruh dunia, lepas tu nak number lagi adehhhh...macam2 haa keywords :D

    ReplyDelete
  10. hihi.. siap nak no handphone lagi tu.. dasyat betul tu.. :D

    ReplyDelete
  11. ala..nanti-nanti kena tempias gak tu..hihi..anggap jelah keyword tu doa...hihihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!