Thursday, January 16, 2014

KPM Beranang...tetap dihati....


Hari ni cuti...plan ni dah lama dah buat...since Syifa' dah confirm nak sambung belajar....tapi sebabkan berita kematian adik dia...plan yang kami buat tergendala...tapi sebab kami dah janji dengan kaunselor untuk jumpa dia...jadi sally teruskan juga planning tanpa Syifa' dan Dayah....


Well, sini la tempat sally habiskan masa 3 tahun untuk dapat diploma...sebab sally takde la pandai sangat...so, ambik la diploma...alhamdulillah...kat sini banyak sally belajar tentang hidup...cara nak survive...kawan mana yang akan ada bila kita susah...kawan mana yang akan tikam belakang kita untuk capai kepentingan dia...


Sally kesana dengan Iera (tudung pink tu)...memang rapat dengan dia since semester satu lagi....Zuraihah (tudung hitam) pun sama...sebab masa sem 2 tu sally dah tak sama dengan Iera...so, start la rapat dengan Zuraihah...Lepas habis diploma, Zuraihah dah kahwin dengan orang Beranang...so,tadi sanggup dia ambik half day sebab nak jumpa sally....


Pergi makan...borak-borak....and I have to admit...I miss them so much....memang susah sangat nak jumpa...padahal KL ni bukannya besar...tapi sebab desakan, kekangan masa....jadi susah nak set time....sedih...terharu pun ya....

p/s : lama sally tak update fresh ek..? Sorry...mood tak sampai...masih sedih...jenazah arwah Najwa dah selamat dikebumi semalam lepas dia sampai ke Penang menaiki MAS Kargo...

14 comments:

  1. Wah..mesti seronok dapat lepaskan rindukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! lagi-lagi bila kita tgh sedihkan...

      Delete
  2. innalillahi wa inna ilaa hiroo jiuun :(
    <3

    Nak masuk kpm beranang jugak lah hihiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silakan qilah...MRSM pun dah ada kat KPMB :)

      Delete
  3. mesti rindu sgt2 zaman belaja kat..susah senang masa tu..
    takziah utk keluarga arwah Najwa..

    ReplyDelete
  4. happy je muka kak sally bila dapat jumpa kawan lama :D
    innalillah utk arwah kak najwa tu, semoga rohnya dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  5. hmm kak sally be happy ok? nah bahu utk kak sally pinjam :)

    ReplyDelete
  6. kenangan terindah tu..
    al-fatihah untuk arwah..

    ReplyDelete
  7. kenanga, selamanya berbekas.. hurmm..

    ReplyDelete
  8. masa belajar ni mmg mcm2 kenangan kan? :)

    ReplyDelete
  9. ika pun rindu member2 ika juga sally....to study in medic buat ika sangat kurang bersosial dengan kawan2...keluar hangout pun tak sempat...keluar makan2 ke etc etc memang susah...masa ika sangat terhad...sedih T_T

    seronok tengok gambar sally meet kawan2 kolej.... :)

    ReplyDelete
  10. OMG rindunya nk dtg sini....lps keluar dr KPM dah tak pernah berkesempatan nk melawat sini...apa pun byk memori kt sini..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!