Korean Drama | Wonderful Mama

4:34:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Hari tu Wanie Ou / +wanie ou tanya...so, sally cuba cari tapi tak jumpa yg download punya la...huhu...ke sally tak reti cari ek..? Sally dapat yang link tengok online je ye wanie...hehehe...



Kalau yang selalu tengok channel One kat ASTRO mesti ada nampak cerita ni...hehehe...cerita ni berkisar tentnag seorang ibu yang kaya yang terlalu manjakan anak-anak dia sampai satu hari dia dapat tau yang dia ada penyakit, dan dia nak ajar anak-anak dia yang manja tu berdikari...


You Might Also Like

16 comments:

  1. kira kira akak boleh tengoklah ni ek sally...cause i'm the wonder mom...wakakaka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh...akak mmg kena tgk cuma bezanya dalam ni omaknya lindah darat, akak mommy gojes!!

      Delete
  2. Banyaknya episod drama ni ;) hee. Nanti2 nak tgk jugaklah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg banyak...tapi sbb kat Astro dia tunjuk 4 kali seminggu...so, cepat sikit la rasa :)

      Delete
  3. best ke akak? tak pernah nengok lg. ngeh2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdela best tersangat...tapi layan la...sbb cite pasal family kan :D

      Delete
  4. alamak.. beribu2 lemon episodnya ni.. sy kalau episod yg byk2 ni malas sikit nak tgk.. paling2 pun kalau 24-30 episod tu okay lagi.. kalau smpai 40 ke atas tu.. alahai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la aisya...tapi sbb tgk kat astro One HD kan...so takde la kejar masa sangat :D

      Delete
  5. wah.. banyaknya episod dia sally.. selamat menonton ya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg byk kak Aiza...tapi sally tgk kat astro je...malas nak marathon...haha

      Delete
  6. makkk oiiii banyaknya episode...blink2 mata tengok...hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally yg nak tulsi entry ni pun rabak mata...hahahaha :D

      Delete
  7. Ada alih bahasa melayu tak...sb nti nk off astro dah...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la..majority kalau kat Internet atau online mmg subtitles English je yg ada...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!