Kematian serentak ahli keluarga Super Junior Leeteuk.

11:17:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

Ni entry kpop lagi la ye...

Mungkin ada yang dah terbaca di blog +Ainim Suju kisah kematian mengejut ahli keluarga ketua kumpulan Super Junior, Leeteuk... ahli keluarga yang terlibat adalah ayah, datuk dan jugak nenek nya...kematian mengejut akibat daripada kemalangan jalanraya di Korea Selatan ni sangat la membawa impak yang besar kepada Leeteuk yang kini berada dalam latihan ketenteraan di Korea...

Walaupun pada hakikatnya sally bukan la peminat kumpulan Super Junior, tapi bila dapat berita yang mengejutkan ni jadi sedih jugak laa...sama la masa kematian mengejut Paul Walker dulu....tapi sally takde la tahap meratapi...cuma tumpang bersedih atas kehilangan ahli keluarga beliau...

Yela...sape yang tak sedih bila ahli keluarga yang sentiasa dengan kita secara tiba-tiba pergi buat selamanya...serentak tiga orang....semoga tabah la buat keluarga Leeteuk...

Untuk maklumat lebih, boleh baca entry Ainin dekat ---> SINI ataupun boleh search #StayStrongLeeteuk #StayStrongParkJungsoo di Facebook, Twitter ataupun Instagram...

Kepada peminat Super Junior, korang pun sama-sama la tabah ye...jangan bersedih sangat...ajal maut mmg dah ditetapkan...so, korang semua stay strong for Leeteuk ye..


You Might Also Like

29 comments:

  1. Kesiannya T_T
    <3
    Lee Teuk hmm. 3 sekali terus haih.
    I cnt imagine kalau qila cemtu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...true!
      Kak sally pun terasa jugak kesedihan...tu belum masuk mak dia byk kali pengsan kat Funeral...

      Delete
  2. sadisnya.. kesian dia.. walaupon tak kenal pon sama dia.. i'm not kpoperrrr sangat.. kenal big bang je.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Gee...sally pun takde la kenal sangat...tapi beita ni mmg sangat la menyedihkan...

      terasa kehilangan jugak laa..

      Delete
  3. Ada baca kat FB tadi.. Kesian dia..

    ReplyDelete
  4. :( Sedih pulak tengok gambar dia tuu. 3 serentak. Wallaa.. Semoga dia terus tabah T_T Tak pernah kott sedih mcm ni utk artis.. Hmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same here vee...kak sally pun ttetiba mcm dah lama kenal dia...tumpang bersedih atas kehilangan dia....mmg sgt sedih...

      Delete
  5. Replies
    1. betul tu...huhuhu...turut sama bersedih dgn keadaan dia... :(

      Delete
  6. seyes terkejut...dh lama tak amik tau perkembangan suju..tetiba je dgr berita nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita cik karmila...sally pun still shock lagi... :(

      Delete
  7. zizie pun baca kat allkpop tadi.. dh lama tak ikut perkembangan suju.. dah pergi army rupanya leeteuk.. tabah ye leader..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dgn kak Sally zizie oii...last tau yg dorg datang Malaysia November lepas...lepas tu xde pape dah...

      Delete
  8. kesiannya kat Leetuk..kwn sa mesti dah dgr ne, sebab dia fanatik sangat dgn super junior..

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius mmg kesian gila ieda...tapi dah ajalkan...nak buat camne...jgn lepa tenangkan kawan ieda tu ye :')

      Delete
  9. salam sally...acu baru tau plak citer ni...salam takziah pd Leeteuk sekeluarga...mmg la sedih kalau kt kehilangan utk selama2nya... apatah sekali dlm sekelip mata 3 org plak...tapi semua dah ketentuan dari Nya...kita hanya mampu redha...semoga mereka tabah hadapi semua ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la tu acu...ajal maut ditangan Allah...kita tak boleh nak tahan...mungkin ada hikmah buat keluraga Leeteuk kot...

      Delete
  10. Oh Sally sentiasa faham kita. Terharu pulak..memang sedihkan. Harap Eeteuk akan sentiasa kuat demi ibu dan kakak dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm...betul tu Anim....yg hidup kena teruskan kehidupan....

      Delete
  11. biarpun tak tau dia ni siapa, kalau super junior tu sy tau lah.. hopefully dia sentiasa tabah.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leeteuk ni ketua kumpulan SuJu...sally pun tak kenal sgt...yg sally kenal Siwon je pun..huhu...

      Sally pun harap yg sama bg pihak dia...

      Delete
    2. Sama lah, tau Siwon pun sebab tengok cerita Poseidon.

      Delete
    3. mmm...sally kenal Siwon sbb awalnya ingat dia ketua kumpulan...sbb dia nmpk tua...hahaha

      Delete
  12. ingatkan kematian mengejut tu macam heart attack ke or other penyakit...accident rupanya...hmmm..

    ika tak tahu pula hal ni...sb tak mengikuti sgt perkembangannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengejut jugak buat yg dengar la..

      Sally pun tau masa ainim bg tau kat sally...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!