Kalau Aku "Kaya"

11:56:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments


Percayalah...ni takde kaitan dengan lagu Altimet tu...hehehe...sally just nak bg tau sally suka makan kaya..hehehe...instead of jam yang pelbagai jenis yang ada kat pasaran sekarang ni....hehehe...kaya favorite sally yang jenama Gardenia ni la...Resepi Auntie Rosie's gittew...hehehe....

Semalam lepas balik kerja, sally terus beli kaya ni dengan roti....balik rumah, ibu buat air teh o panas pulak...perghh...laju je makan...habis jugak la 3 keping....tapi yang pelik sekali pandang dah habis dah roti sebuku tu....

Sape yang makan ye...hmmmm.......

p/s : Korang suka makan kaya..? ke jam? Mohon jgn tulis Nutella , mahupun Peanut Butter kat sini...hahaha...kang ada yg balik rumah terus beli nanti :P

You Might Also Like

28 comments:

  1. Replies
    1. haip! haip! babap tangan tu nanti..hehehe ^_^

      Delete
  2. Salam.. wah enak untuk makan petang. roti, kaya, dan teh o...ermm menyelerakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersangat la sedap nasuha...hehehe....yg penting baki tu abang sally yg makan :)

      Delete
  3. Eka suka kaya gak. Tapi kaya jenama Yeos. Mmg sedap. Nutella pon suka. Tapi mcm manis sgt plak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenama Yeos..? sally tak pernah nampak pulak eka...hehehe...xpe...sekali sekala :D

      Delete
  4. Muehehehe sangat banyak ah jam pe semua huhuhu
    Qila suka butter and gula xD
    Omg. manisnya n lemak too hehe.

    And fav satu lagi,
    sebelah jam strawberry, sebelah butter.
    Pastu apit!! Bakar!!! Nyummeh~
    Buttery and strawberry giteww hhuhuhu.
    Nutella tk sedap :p Peanut butter ewww lagi tak sedap hahahaha.
    I love roti!!!! <3
    Kaya pun sedap gilaaa omg kak sally saje je T_T
    balik kerja nak gi beli gak ah cemni hm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi! banyak betul makan dia haaa...hihihi
      Kak Sally mmg suka gila makan roti...
      Like seriously gila punya gila..hahaha
      ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. bukan la abg eraz...hihihi...ni kaya makan :D

      Delete
  6. Replies
    1. yeay! kita boleh geng la cik nor..hikhikhik ^_^

      Delete
  7. owh Nutella..
    sedapnya Nutellaaaaa... (ayat provok Sally.. lepas ni pergi lah beli)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Provoke la camne pun...takkan belinya...mahal nooorr haiiii ~

      Delete
    2. tahun 2014 kena berjimat...sedap pun kena tutup mata unless beli kat Langkawi :D

      Delete
  8. tu la... baru nk tanya, 3 keping je ke? hhee

    kalau akk berkeping2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...yg baki tu abg sally yg makan la kak...bukan sally...

      harap maklum :P

      Delete
  9. kita suka ladies choice..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mayonis kan...? -_-'

      cuba buat-buat tak paham.

      Delete
  10. Hahaha.. saya suka buat sandwich.. sardin+mayonis+kacang panggang+salad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally kalau buat sandwich...macam-macam benda dlm tu...hehehe...bawang, tomato,timun...hahaha

      Delete
  11. akak suka makan kaya perisa pandan.. serius memang sedap kalau sapu kat roti gardinear..

    ReplyDelete
  12. sally!!!!kaya fav kita sama!!!!!! ihiks
    tp ika tak tentu juga, kdg2 ngn jam strawberry, kadang2 NUTELLA (nak juga sebut), butter tu tak...peanut butter ika tak suka hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tu tandanya kita ada chemistry! even mmg ramai org suka makan kaya kan...hahaha :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!