Tuesday, January 21, 2014

Jodoh lagi..?


Untuk yang suka cari jodoh kat blog sally...well, sally assume yang cari tu perempuan la...dah g keluar...cari jodoh...kot tersepit kat pokok ke hape...

hikhikhik...

Happy Tuesday kesayangan semua! :)

22 comments:

  1. Sally kalau bukak company agent carik jodoh mmg laku nih...hahaha...byk sambutan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? nanti la...lepas sally jumpa jodoh dulu...hahaha

      Delete
  2. As Salam..err..kita copy awak punya pic tu ok...kita rase kelakar sgt2..hehee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...ambik jela Ana...sally saje je buat pagi tadi :P

      Delete
  3. Hahaha. Tak habis2 lagi soal jodoh ye sally.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la aisya...sally kan tempat cari jodoh...hahaha ^_^

      Delete
  4. sally boleh jadi agen pencari jodoh... muahahaha... setakat ni akak tak ada keywords yg pelik pelik lagi... he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sally belum keluarkan yg hbs pelik lagi..hikhik :P

      Delete
  5. hehhee... kalau sally jadi agen jodoh... sy mnta tlg lah mcm ni... :D

    Singgah sini ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je...tu pun kalau sally dapat jodoh dah...hikhik ^_^

      Delete
  6. singgah baca entry ni :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hahaha...baru la org tak cari jodoh dah..hahaha

      Delete
  8. kelakarlah ayat tu Sally! hihih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa...kelakar ek..? sally tak terfikir pun sebenarnya..hahaha

      Delete
  9. well, maybe sally boleh tukar keje jadi pencari jodoh? Hehehe

    ReplyDelete
  10. kena buka agensi cari jodoh ni sally.. hehe.. permintaan tinggi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak? Nnt sally nak bukak jugak satu..hahaha....

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!