Happy CNY & Happy Holiday!

8:24:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments



Tetiba hari jumaat cuti kan...? tu sangat la heaven sebab esok pun cuti...semalam dapat balik awal...pukul 3.30pm, boss dah bagi balik keja...padahal xde orang cina pun dalam office tu..hikhikhik....

Semalam pun dapat angpow daripada company and ada few suppliers yang bagi masa dorang datang HQ untuk ambik cheque...alhamdulillah rezeki bulan ni...mungkin bos tau bulan depan kami nak g bercuti kot...sebab tu dia bagi...

hikhikhik...actually ada few good things happen...tapi tak boleh reveal kat sini...just boleh cakap, alhamdulillah! Hari ni nak kena pergi beraya rumah uncle...as you know mama sally kan chinese...and her brothers still not converting...so, hari ni nak g kumpul angpow kat rumah uncle! yeay!!

Hehehe...selamat bercuti korang...! Jangan nakal-nakal..

^_^

You Might Also Like

14 comments:

  1. Happy Chinese new year and Happy Holiday & Collect Angpow to you ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...happy holiday to you too maszie :)

      Delete
  2. Woahhh.. angpao mali! haha
    Lucky you

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...alhamdulillah! it's full blessing! :)

      Delete
  3. Wahwah.. byk nya ampauu sally dapat.. thniah sally.. ^^ Happy holiday ya.

    ReplyDelete
  4. gongxi gongxi. ang pow na lai! :)

    ReplyDelete
  5. Heee~~~
    <3
    qila baru dapat angpow semalam hikhik <3333333333

    ReplyDelete
  6. happy holiday sally :)
    bnanyaknya duit!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy holiday didiey!!
      alhamdulillah...rezeki... :)

      Delete
  7. Wahh akak pun sambut . Banyaknyaa dapat ang pow .. Untunglah akak ehehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah sally angpow mai...selamat bercuti ya!!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!