Happy Birthday Kak Aiman!

4:37:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Rupanya ramai orang yang lahir hari ni ek... even my Vee pun lahir hari ni...yang ni kak Aiman...one of staff dekat office MNM ni..hehe...hari ni dia dah menginjak 26 tahun...alhamdulillah...

kali ni tak dapat beli Secret Recipe...bajet tak cukup laa...bulan depan kan nak g melancong...eh, korang xtau..? hahaha...nanti sally revealed nak ke mana ek....

So, kepada sesapae yang lahir hari ni...sally ucapkan selamat hari lahir la ye...semoga sentiasa dibawah lindungan Allah...and have a full blast on your birthday!!

p/s : dalam office ni ada 6 org staff perempuan...3 dah kawen, 2 akan kahwin tahun ni...yang lagi sorg dah start stress bila orang dah start tanya, 
"Sally bila pulak..?"
-_-'

You Might Also Like

19 comments:

  1. Replies
    1. thank kak! jawab on behalf laa...hihi :)

      Delete
  2. selamat ulang thn kelahiran kwn sally :)

    ReplyDelete
  3. Sally bila pulak? Stress tak stress tak? haha.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi Gee! nak kena babap ni...biasa dia!

      Delete
    2. haha..! garangnya! takut ngan sally!! haha!

      Delete
    3. budak nakal kena babap dia! sila takut!! :D

      Delete
  4. happy birthday.. jangan stress sally, ada jodoh tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks on behalf..heehe...sally stress bila bos yg tanya kak :P

      Delete
  5. Replies
    1. haip! haip kak Nina!! nsb baik kak Nina pregnant...kalau tidak sally babap akak :P

      Delete
  6. happy birthday to kak aiman too :)
    semoga panjang umur, murah rezeki...nak kek sikit!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Ika...tolong jawab bg pihak je mampu..hikhik...
      Aminnn...aloooo...asal tak cakap awal-awal...ada byk td kat office :D

      Delete
  7. Happy belated birthday buat Kak Aiman..

    Sally nak melancong ke mana? nak ikut. :P

    ehem, Sally bila pulak? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aisya! sally jwb on behalf...hihi...

      nak kemana..? rahsia dulu... :P

      ehem...nak kena babap jugak aisya ni!

      Delete
    2. alamak.. takutnye kite.. haha! :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!