Gwiyomi.

9:06:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments



Rasanya macam dah lama fenomena Gwiyomi ni tamat...tapi sally nak jugak letak Gwiyomi kat sini....sesape yang rasa nak pengsan, sila jangan teruskan menonton sebab Yonghwa tersangat la comel dalam video ni...

errr...mungkin bagi sally laa...orang lain sally tak tau...hikhik...

Rasa nak lempang-lempang je dia sebab comel sangat! hahaha...okay, sally tau macam dah terlebih excited...hikhik...cuteness overload you!


Okay dah, sally nak sambung study...mamat ni menggangu konsentrasi...hahaha...


p/s : Comel..? Pegang gitar lagi charming! ^_^

You Might Also Like

14 comments:

  1. ala..cpt sgt...haha malu la yonghwa ni hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...dia mmg segan gila time tu...padahal dalam konti radio je kot :D

      Delete
  2. gwiyomi... gwiyomi... macam kurang pulak fenomena tu skrg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama dah takde...cuba suruh Sufi buat...mesti lagi comel kan mama :D

      Delete
  3. Awwwwwwwwwwwwwh hihihih
    kak sally gogogogo!!!
    Hehehehehe kak sally ingat tauu perjanjian kita........
    Jgn lupa gi masjik korea ye lepas jumpa YH ;)h ihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha...kalau la akak jumpa dgn YH dik oii...
      Nak jejak ke Korea pun tak tau bila lagi :D

      Delete
  4. hehhe comel nya . hana bru tengok. before nie tngok kim hyun joong je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb dia comel sgt kak sally jatuh hati :)

      Delete
  5. malu2 pulak nak bergwiyomi.. haha. .

    ReplyDelete
  6. miahahahaha teringat ika buat gwiyomi ni dgn adik pmpn tunang ika..mcm ngeng je rasa adehhhh :$

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally tak bole bayang ika buat gwiyomi...hehehe

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!