Giveaway Blogger SS

3:36:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html
Dah 2 kali tuan tanah ajak join...sebab kekangan masa tak dapat la join...tapi hari ni ada kelapangan sikit...kerja masih ada tapi curi masa kejap la...hehehe....

Syaratnya, tulis sesuatu yang positif tentang diri yang membolehkan diri ni diklasifikasikan sebagai blogger berkualiti bukan blogger syok sendiri...

Mmmm... sebenarnya susah nak cari benda yang positif dalam diri sendiri...ok la...senang cerita...sally menulis blog sebab sally suka...sally suka berkongsi dengan orang...sally bukan jenis yang meluah perasaan kepada parents atau adik beradik..macam yg blogger lain tau kawan baik sally takde dekat dgn sally...so, medium yang ada ialah menulis...dulu selalu tulis diari...tapi dalam diari tak best...

So, dalam blog ni banyak cerita tentang diri sendiri...ada sikit perkongsian ilmu...tips...dan sally akan kongsi apa yang sally rasa perlu dikongsi...sally bukan blogger yang macam reporter...tapi kalau sally rasa benda tu sally nak share then sally share...terpulang orang nak nilai camne...Sally bukan menulis untuk bagi orang puas hati...Sally kongsi apa yang perlu.

Rasanya tu je kot...kalau korang nak join...korang klik kat banner tu je..okay..? ^_^

You Might Also Like

14 comments:

  1. mmm baguih juga tulis kat blog.. mana2 yg baik boleh ambil.. sila tulis byk2 lagi... dan selamat bersegmen ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...thanks azue...InsyaAllah Akan diusahakan...

      Delete
  2. Terima kasih sudi join , double invitations maksudnya insist nak anda join..terima kasih :) Giveaway Bloggers SS

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks sally...nnt jemput la join skali...

      Delete
  4. adeh.. larat tak pakcik nak join ni... sibuk sesangat skrg ni.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...ni pun sally curi masa sekejap je zam..hahaha

      Delete
  5. selamat bersegmen Sally..kita pun banyak juga dapat jemputan join segmen tapi belum sempat lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks anim...sally support kawan-kawan blogger...biasa makin maju.. :)

      Delete
  6. Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama :) http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!