Dating dengan Le Cousins

10:27:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments



Yup...masa cuti semester ni...masa untuk sepupu sally berjalan-jalan...hehehe...yang lelaki tu sekarang tgh amik degree kat Universiti Malaysia Kelantan...yang perempuan tu nurse kat Hospital Sg Buloh...sally dan Aqila sebaya...cuma beza bulan je kami...

Aqila lahir 16.1.90 dan sally lahir 16.11.90...kalau sekali tengok macam takde beza pun kan..? tak banyak cousin yang sally rapat sebab sally jarang balik kampung...lagipun yang sepupu lain semuanya baru nak masuk sekolah rendah...tak reti pulak nak berkawan...hahahaha....

Semalam saje melepak kat Bukit Ampang...nak tengok keadaan KL ni...sape pernah g bukit Ampang..? dari sini boleh nampak keseluruhan KL ni...KLCC pun boleh nampak...malam mmg cantik la sebab banyak lampu kan...hehehe....

 
Semalam sally cuba teh tarik strawberry...mmm...sedap jugak...cuma dorang ni kedekut susu...hahahaha...tapi overall..sedap! spend masa dengan family mmg seronok kan...??
 

You Might Also Like

12 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik..jalan2 dengan sepupu yer...cantik pemandangan waktu malam kat KL yer..entah bila kita dapat pergi KL ni..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...hehehe...alahai...nnt kalau akak dtg boleh la try dtg sini.. :D

      Delete
  2. emmm sedapnya sally minuman tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak sedap la...hehehe...sebab ada rasa strawberry :D

      Delete
  3. jln mlm2 sambil menikmati suasana kl mmg best... tak pernah pula Fiza try teh tarik strawbery...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KL pada waktu malam mmg cantik...cuma bahaya sikit laaa

      Delete
  4. seronokkan kalau jumpa sepupu yang rapat. tapi sayang kita takde sepupu pun yang kita rapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada few je yg sally rapat...sebab yg ni membesar bersama...

      Delete
  5. lama tak lepak ngan kazen akk... semua dah jadi mak2 ni susah nak set time...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni kena adakan..hari utk sepupu sepapat!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!