CNBLUE Candle : Sweet Note

10:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Sally suka banyak benda dalam dunia ni...selain daripada Doraemon, Perfume...sally suka kumpul lilin...tetiba kesayangan sally boleh pulak bawak keluar CNBLUE Candles : Sweet Note....aigooo...dah mana pulak la nak cari benda ni kat Malaysia ni...? sape nak g Korea....?? Nak kirim!!


Ada 4 bau...semua lilin ni guna nama daripada tajuk lagu CNBLUE.. ada Love Light, Imagine, Blind Love dan jugak Let Me Know...aigooo...dah jadi satu hal pulak nak cari benda ni...kang ada jugak yang terbang ke Korea nak cari ni...hehehehe...okay, tipu je ^_^

p/s : CNBLUE sekarang ada kat Peru untuk Blue Moon World Tour.

You Might Also Like

14 comments:

  1. Replies
    1. nampak macam kawan baik sangat sally dgn Yonghwa kan kak..? :D

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...sweet jer lilin tu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...kan kak..? lagi-lagi CNBLUE punya version :D

      Delete
  3. Walawehh comel ! Nanakkk satu juga kak sally. Hadiahkan ehh. Hihihiii :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun tgh garu kepala lagi nak cari dia kat mana..hehehe

      Delete
  4. wah wah...sikit lagi ada la yang beli tu. weee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!