Calender Doraemon

11:00:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments



Semalam masa jumpa Ain, dia bagi kalender ni kat sally...dia kata kawan dia bagi tapi sebab dia tau sally suka doraemon...so, dia bagi la kat sally..hehehe....

tahun ni asyik tengok kelender kesayangan sally je...kat office tengok kalender CNBLUE, kat purse tengok kalender doraemon...hehehe...my most biggest obsession!

p/s : Still belum berkesempatan nak ke Expo Doraemon lagi -_-'

You Might Also Like

24 comments:

  1. Replies
    1. kan...? kan...? hehehe...sally pun suka sangat tengok!

      Delete
  2. kawaiii ;) btw, same ar, tak berpeluang nk g expo tu lagi.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...?? comel sangat! hehehe....sally g minggu depan kot :D

      Delete
  3. comelnyer!! teringat zaman kanak2 ribena dulu.. ^^

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. sape lagi comle..? kalender ke sally kak..? hahahaha :D

      Delete
  5. eeeiii.. comelnya kalendar ni, geram dengan doremon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama..? dah la semua bulat...tangan bulat, kepala bulat,kaki bulat...hahaha :D

      Delete
  6. alamak.... doremon comel mcm sally la... :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kan dayah kan..?? sally tengok pun geram!

      Delete
  8. Haha macam2 la kak ni!! Vee je tak pernah dapat apa yang Vee suka T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo...Vee suka ape..? meh kasi tau kak sally :D

      Delete
  9. haritu dapat botol doraemon, sekarang dapat kalender doraemon pulak, hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, Mazni nak bg kak sally apa..? hikhik :D

      Delete
  10. still on ke expo doraemon tu sally??

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!